Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς – Από το Σάββατο 20/3 η εφαρμογή τους



Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21.00 το βράδυ ως τις 05.00 το πρωί για όλη τη χώρα και όλη τη βδομάδα, αρχής γενομένης από αύριο, Σάββατο 20.03.2021.

Επαναλειτουργία κομμωτηρίων και καταστημάτων περιποίησης νυχιών από την Δευτέρα.

Επαναλειτουργία υπαίθριων αρχαιολογικών χώρων ως 3 άτομα -εκτός των οικογενειών- με υποχρεωτική μάσκα, στέλνοντας το SMS 6 και μόνο με τα πόδια ή με ποδήλατο, όχι με ΙΧ ή μηχανή.

Όλοι οι παραπάνω κανόνες ισχύουν και για τα πάρκα που επίσης ανοίγουν.

Τέλεση λειτουργίας στον καθεδρικό ναό κάθε μητρόπολης με 1 πιστό ανά 25 τ.μ. και όριο τους 20 πιστούς για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, για την 25η Μαρτίου και τους δεύτερους χαιρετισμούς της Θεοτόκου. Θα διεξάγονται τεστ σε ιερείς και ψάλτες με ευθύνη της οικείας Μητρόπολης.

Τέλος, επιτρέπεται η ερασιτεχνική αλιεία για τους διαμένοντες σε παραθαλάσσιους δήμους, με μικρό σκάφος ή από την στεριά και με το SMS 6.

Από το newsit.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς – Από το Σάββατο 20/3 η εφαρμογή τους

  1. Μεχρι χθες ο χρυσοχοιδης κυνηγουσε οσους επιναν καφε στην Νεα Σμυρνη και απο σημερα το πρωι τους βγαζει στις πλατειες της Ν.Σμυρνης και παντου!ε;
    Να χαρω, να χαρω ,να χαρω
    Τον χρυσοχοιδη τον γαμπρο!
    Κι αν δεν ξερετε εσεις τι εννοω,το ξερει εκεινος!!
    Δυο φορες γαμπρος!
    Η μια σωγαμπρος απο το πασοκ ορμωμενος!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.