Ο Δήμος Κοζάνης παρέδωσε τα είδη πρώτης ανάγκης που είχαν συγκεντρωθεί για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας, του Τύρναβου και του Δαμασίου

Ο Δήμος Κοζάνης βρέθηκε δίπλα στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας, του Τύρναβου και Δαμασίου, παραδίδοντας τα είδη πρώτης ανάγκης που είχαν συγκεντρωθεί τις προηγούμενες ημέρες. 

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης, ώστε να ενισχυθούν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας που έχουν πληγεί από τις σεισμικές δονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Η υλική βοήθεια παραδόθηκε την Παρασκευή 19 Μαρτίου από αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας & Μέριμνας  Γρηγόρη Τζουμερκιώτη, τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Φτάκα, καθώς και τον πρόεδρο της Κοινότητας Αιανής Αστέριο Βαβλιάρα. 

Να σημειωθεί, ότι στην εν λόγω προσπάθεια συμμετείχαν συγκεντρώνοντας τρόφιμα η Κοινότητα Αιανής  και Κοινότητα Άνω Κώμης.

Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.