Νέα τροποποίηση του προγράμματος Ενίσχυσης Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία στην Δυτική Μακεδονία



Η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, αρμόδιος εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας (ΕΠ ΔΜ) του ΕΣΠΑ 2014-2020 – ΕΦΕΠΑΕ ανακοινώνει ότι με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιου Κασαπίδη στις 18/3/2021 τροποποιήθηκε η Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία» του ΕΠ/ΠΔΜ, ΕΣΠΑ 2014-2020.

Οι τροποποιήσεις αφορούν σε τεχνικές διορθώσεις ως προς τις ημερομηνίες υποβολής των αιτημάτων επαλήθευσης, τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, τα δικαιολογητικά εκταμίευσης, καθώς και θέματα τροποποιήσεων ήσσονος σημασίας (αλλαγή έδρας, νόμιμου εκπροσώπου, κ.λ.π.)

Επισημαίνεται ότι με τη νέα απόφαση το Αίτημα Τελικής Επαλήθευσης – Πιστοποίησης πρέπει να υποβληθεί στο ΠΣΚΕ έως και την 31/7/2021.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.