Κοζάνη: Συλλήψεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών



Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός στην Κοζάνη για διακίνηση – κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη χθες (13-03-2021) τις μεσημβρινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης 23χρονος ημεδαπός, για διακίνηση – κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες μεσημβρινές ώρες στην Κοζάνη, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία, ιδιοκτησίας του 23χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

9,5 γραμμάρια καθαρού βάρους κοκαΐνης,
162 γραμμάρια καθαρού βάρους ακατέργαστης κάνναβης, ανώτερης ποιότητας,
3,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό,
1 ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης και
1 ξύλινο ρόπαλο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Συνελήφθη 33χρονος στην Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (13-03-2021) το μεσημέρι στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 33χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 33χρονου, βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -31- γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.