Στοίχημα: Τριάδα φωτιά με φαβορί σε αποδόσεις ανω του διπλασιασμού

Τρία παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει  στο  webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία. Δείτε εδώ τα μακροχρόνια στοιχήματα σχετικά με τις euro 2021 αποδοσεις, όπως επίσης το πρόγραμμα και τα γήπεδα του EURO.

 

ΧΕΤΑΦΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22.00)

Από κακό στο χειρότερο η ομάδα του Μπορδαλάς η οποία μετράει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Την περασμένη αγωνιστική δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στην Βαγιαδολίδ γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Η βαθμολογική της συγκομιδή έως τώρα στο πρωτάθλημα παραμένει ισχνή με την Χετάφε να έχει 27 βαθμούς 26 παιχνίδια και την διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού να έχει μειωθεί στους 5 βαθμούς.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Ρεάλ διατηρώντας την διαφορά των έξι βαθμών από την 2η θέση και την Μπαρτσελόνα. Στο παιχνίδι κόντρα στην Μπιλμπάο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 21’ με γκολ του Μουνιαίν, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψει την κατάσταση και με γκολ των Γιορέντε και Σουάρες πήρε μία σπουδαία νίκη. 

Φαβορί στην αναμέτρηση οι «ροχιμπλάνκος» οι οποίοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και στην κορυφή του Ισπανικού πρωταθλήματος. Από την άλλη Χετάφε είναι σκιά του εαυτού της τη φετινή σεζόν και δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Επιλογή το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης σε απόδοση 2.00.

 

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΜΠΡΕΣΤ (18:00) 

Επιστροφή στις νίκες για την Μαρσέιγ μετά από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Η ομάδα του Μόγιες έχει ως μεγάλο στόχο την είσοδο στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος ώστε να αγωνιστεί και του χρόνου σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της Ρεν με 1-0 πλησιάζοντας τους δύο βαθμούς τη Λανς πού βρίσκεται στην 5η θέση. 

Από την άλλη η Μπεστ αν και προέρχεται από τον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν στο κύπελλο, στο πρωτάθλημα δείχνει με την μέχρι τώρα πορεία της πως δεν θα κινδυνέψει βαθμολογικά. Βρίσκεται στην 13η θέση του πρωταθλήματος με 34 βαθμούς σε 28 παιχνίδια μετρώντας 10 νίκες 4 ισοπαλίες και 14 ήττες. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει δύο ισοπαλίες δύο ήττες και μία νίκη. 

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι φανερή αν κοιτάξεις κάποιος την βαθμολογική τους συγκομιδή. Η Μαρσέιγ  μετά τη νίκη κόντρα στη Ρεν την περασμένη αγωνιστική ανέβηκε ψυχολογικά και περιμένω να εμφανιστεί βελτιωμένη στο δημιουργό κομμάτι. Ο άσσος των Μασαλλών με βάση την εικόνα των δύο ομάδων κρίνεται εξαιρετικός και θα προστεθεί στις επιλογές μου. Ποντάρισμα στην νίκη της Μαρσέιγ σε απόδοση 2.00. Προβλέψεις αγώνων εδώ από το Champions League.

 

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ (17:00)

Εκτός έδρας συντριβή  με 4-1 από την Τότεναμ γνώρισαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι παραμένουν χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια τους. Βαθμολογικά βρίσκονται στην 13η θέση του πρωταθλήματος με 34 βαθμούς σε 28 παιχνίδια έχοντας 9 νίκες 7 ισοπαλίες και 12 ήττες. Παρά τα τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα για την ομάδα του Ρόι Χόντζσον η βαθμολογική της κατάσταση, της έχει εξασφαλίσει διάφορα 8 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.

Στον αντίποδα η Γουέστ Μπρόμ παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς σε 28 παιχνίδια με τη χρονιά να σώζεται πάρα πολύ δύσκολα. Την περασμένη αγωνιστική οι φιλοξενούμενοι παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Νιούκαστλ χωρίς σκορ παίζοντας για πάνω από 90 λεπτά πίσω από την μπάλα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε τρεις ισοπαλίες μία νίκη και μία ήττα.

Καλύτερη ομάδα η Κρίσταλ Πάλας που εντός έδρας έχει και την προϊστορία με το μέρος της. Από την άλλη οι νεοφώτιστοι δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό κάνοντας πλέον σχέδια για την championship. Περιμένω την Κρίσταλ Πάλας να μπει αποφασισμένη στην αναμέτρηση και θα ρισκάρω στον άσο σε απόδοση 2.20.

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets , όπως επίσης και πληροφορίες για τις καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.