Mέτρα πρόληψης κατά του Covid-19 σε δύο καταστήματα της Alpha Bank στoν Nομό Κοζάνης



– Προληπτικά κλειστό σήμερα το Κατάστημα Σερβίων, το οποίο επαναλειτουργεί κανονικά από την Τετάρτη, 10.3.2021 με Προσωπικό ασφαλείας

– Με Προσωπικό ασφαλείας λειτουργεί από την Τρίτη, 9.3.2021 το Κατάστημα Τσοτυλίου.

– Απολύμανση στους χώρους και των δύο Καταστημάτων σήμερα 8.3.2021

Προληπτικά μέτρα λαμβάνει η Alpha Bank στα Καταστήματά της σε Σέρβια (Μακεδονομάχων 26) και Τσοτύλι (Βασιλέως Κωνσταντίνου 1), σε συνέχεια επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 σε Εργαζόμενο.

Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα, 8 Μαρτίου, αναστέλλεται η λειτουργία του Καταστήματος Σερβίων, το οποίο θα επαναλειτουργήσει κανονικά την Τετάρτη, 10 Μαρτίου με Προσωπικό Ασφαλείας, ενώ με εφεδρικό Προσωπικό θα λειτουργήσει από την Τρίτη, 9 Μαρτίου και το Κατάστημα Τσοτυλίου.

Η Alpha Bank έχει θέσει σε εφαρμογή το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ προχωρώντας άμεσα σε απολύμανση των δύο Καταστημάτων, ενώ οι Υπάλληλοι που εργάζονταν σε αυτά θα παραμείνουν προληπτικά κατ’ οίκον για 14 ημέρες.

Με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των Εργαζομένων και των Πελατών της, η Alpha Bank τηρεί αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη συνέχιση των τραπεζικών συναλλαγών και τη στήριξη της Οικονομίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.