Ο Στάθης Κωνσταντινίδης για τις ανακοινώσεις Γεωργιάδη σχετικά με την ενίσχυση των επιχειρήσεων της περιοχής μας



Απαντώντας σήμερα στην Ολομέλεια σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδης, πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι στις περιοχές με σκληρό lockdown, όπως είναι και η περιοχή μας, οι επιχειρήσεις λιανεμπορίου που παρέμειναν κλειστές την περίοδο των Χριστουγέννων θα λάβουν 3.000 ευρώ ενίσχυση. Το πρόγραμμα αναμένεται να βγει τις επόμενες ημέρες.

Ευχαριστούμε τον Υπουργό κ. Γεωργιάδη για την ανταπόκρισή του.

Η κυβέρνηση εξαντλεί κάθε δυνατότητα για τη στήριξη των επαγγελματιών και της οικονομίας συνολικά και θα συνεχίσει να το πράττει και με νέες στοχευμένες δράσεις για όσο καιρό χρειαστεί.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

2 σχόλια στο άρθρο “Ο Στάθης Κωνσταντινίδης για τις ανακοινώσεις Γεωργιάδη σχετικά με την ενίσχυση των επιχειρήσεων της περιοχής μας

  1. Στο βημα της Βουλης ο ” παμε καλα σ’ολα”
    Ο ανθρωπος των μνημονιων πριν γεννηθουν τα μνημονια!
    Ο ανθρωπος που παραδεχτηκε τα λαθη του για την εξαρση του κορωνοιου στην θεσνικη!(ειπε: απο σεβασμο στην παραδοση δεν βαλαμε καραντινα πριν τη γιορτη του Αγιου Δημητριου!!)
    Ο ανθρωπος που ειπε” αναψτε ενα κερακι σε οσους ψηφισαμε μνημονια” το ειπε: 21 απριλιου 2020!!!
    Ο ανθρωπος που ειπε” ειμαστε σε καλο δρομο!!τελειωνουμε με τον κορωνοιο”
    Αυτη την στιγμη που σχολιαζω δεν υπαρχει ουτε ενα κρεβατι σε Μ.Ε.Θ μεγαλων νοσοκομειων!!
    Το ειπε πριν καιρο ο αλλος της “αριστειας”- αχρηστιας,ο γεραπετριτης που καλυπτει την πονηρια του και την ακαταλληλοτητα του κατω απο την καθηγητικη του τ ή β β ε ν ο ” αν εχουμε πολλες Μ.Ε.Θ,θα εχουμε περισσοτερους νεκρους”
    Ξαναψηφιστε τους!!!
    Και αυτα τα ανισχυρα πολιτικα αθυρματακια..θα ενισχυσουν τις επιχειρησεις της Κοζανης!!
    Καπου θα υπαρχει καποια σχολη κ α μ ι κ α ζ ι,κοντα στην περιοχη…της Κοζανης…δεν μπορει…

  2. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    Μολις απελευθερωθηκαμε ολοι οι Ηρωες με ενα στομα ελεγαν: αν αυτη ειναι η ελευθερια,καλυτερα να ημασταν αλλα 400 χρονια υποταγμενοι στους τουρκους!!
    Απο τοτε βαρουσαν τα οργανα για το μελλον του έρμου του ελληνικού!
    Που να γνωριζαν οι υπερηφανες αυτες μορφες ,πως, μια μερα οι ελληνες θα εξαρτιωμασταν απο δύστηνους,αξιολύπητους και δυστυχεις ” αδωνιδες” που αναβουν κερια στον θεό για τα μνημονια που ψηφιζαν και ψηφιζουν!!
    Μηπως πρεπει να ευχαριστησουμε τον ” αδωνι” και για τον ατμοσφαιρικο αέρα που αναπνέουμε;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.