Γ. Κασαπίδης: «Έχουμε βάλει μπροστά μεγάλα έργα για τη Δυτική Μακεδονία τα οποία ήταν σε στάδιο ληθάργου» – Τι λέει ο Περιφερειάρχης για την πανδημία στην περιοχή και τα φωτοβολταϊκά έργα μεγάλης κλίμακας

Κύρια σημεία της συνέντευξης του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κασαπίδη στην εκπομπή «Ελεύθερο Βήμα»

Γιώργος Κασαπίδης: «Έχουμε βάλει μπροστά μεγάλα έργα για τη Δυτική Μακεδονία, τα οποία δυστυχώς βρίσκονταν σε στάδιο ληθάργου…είναι έργα τα οποία θα ολοκληρώσουν τα βασικές υποδομές, μεταφορών, βιομηχανίας, οικονομίας γενικότερα στην Περιφέρεια μας, τα οποία θα έπρεπε να έχουν λυθεί εδώ και είκοσι χρόνια…».

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, απαντά στα ερωτήματα, για την τρέχουσα κατάσταση με την πανδημία COVID-19 στη Δυτική Μακεδονία, τα ενεργειακά, το υδρογόνο, τα φωτοβολταϊκά έργα μεγάλης κλίμακας, τις χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα χαθούν από την απολιγνιτοποίηση και πως κινείται η Περιφέρεια, ποιο θα είναι το νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο της Δυτικής Μακεδονίας.

Απαντά στις αιχμές της αντιπολίτευσης για μηδενικό έργο αμά την ανάληψη των καθηκόντων του, αλλά και για την ελάχιστη στήριξη του πολιτισμού και των ανθρώπων του από πλευράς πολιτείας και ποιος ο σχεδιασμός της Περιφερειακής αρχής σε αυτή την κατεύθυνση.

Ακούστε τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

 

 

 

 

3 σχόλια στο άρθρο “Γ. Κασαπίδης: «Έχουμε βάλει μπροστά μεγάλα έργα για τη Δυτική Μακεδονία τα οποία ήταν σε στάδιο ληθάργου» – Τι λέει ο Περιφερειάρχης για την πανδημία στην περιοχή και τα φωτοβολταϊκά έργα μεγάλης κλίμακας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.