Συνεργασία μεταξύ της θεατρικής ομάδας ΟνειρόDRAMA και της  Σχολής Καλών Τεχνών στη Φλώρινα



Το ΟνειρόDRAMA πιστεύοντας πάντα στις αρχές της συλλογικότητας και της δημιουργίας, προσκάλεσε σε συνεργασία το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα το τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών/Εργαστήριο Σκηνογραφίας και Ενδυματολογίας.

Η σύμπραξη αυτή, με την συμμετοχή των φοιτητών του εν λόγω εργαστηρίου, οι οποίοι προσκλήθηκαν για να προσφέρουν τις γνώσεις τους ντύνοντας με σκηνικά και κοστούμια τις μελλοντικές παραγωγές μας, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει, καθώς θα είναι αποτελεσματική και επικερδής ως προς το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και για τους δύο εμπλεκόμενους.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση – πρόσκληση της θεατρικής μας ομάδας και για το λόγο αυτόν αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά και δημόσια, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεοδουλίδη, τον καθηγητή του εργαστηρίου Σκηνογραφίας/Ενδυματολογίας του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, της Σχολής Καλών Τεχνών στη Φλώρινα κ. Τάσο Πρωτοψάλτου, καθώς και την προϊσταμένη του εν λόγω τμήματος κα Χριστίνα Πεταλωτή, για την αποδοχή της πρότασης συνεργασίας της θεατρικής μας ομάδας.

Η κίνηση αυτή του Πανεπιστημίου, αποδεικνύει έμπρακτα την υλοποίηση των στρατηγικών αρχών του Πανεπιστημίου για διασύνδεση με την τοπική κοινωνία και τους φορείς αυτής, ενώ παράλληλα δίνει την δυνατότητα στους αυριανούς σκηνογράφους και ενδυματολόγους της χώρας μας, προσφέροντάς τους πεδίο ευρείας δημιουργίας, να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες με την πρακτική εφαρμογή των γνώσεών τους. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.