Αγανάκτηση κατοίκου της Κοζάνης: «Πάνω από 4 ώρες αναμονή και ένας μόνο γιατρός στα έκτακτα ιατρεία του Νοσοκομείου Κοζάνης»

Την αγανάκτησή του κατά την επίσκεψή του στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο εκφράζει κάτοικος της Κοζάνης.

Ο Ε.Τ., όπως περιγράφει στο KOZANILIFE.GR, χρειάστηκε να επισκεφτεί τα έκτακτα ιατρεία του Νοσοκομείου για πρόβλημα υγείας της κόρης του την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ έπειτα από 4 και πλέον ώρες αναμονής τελικά χρειάστηκε να πάει σε ιδιώτη γιατρό προκειμένου να εξυπηρετηθεί.

«Η κατάσταση που αντιμετώπισα στο Νοσοκομείο της Κοζάνης είναι απαράδεκτη. Περιμέναμε πάνω από 4 ώρες για να δουν και να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις στην κόρη μου, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Η απάντηση των υπευθύνων ήταν πως υπάρχει ένας μόνο γιατρός που εξυπηρετεί τις ανάγκες των έκτακτων ιατρείων. Εκτός από εμάς, υπήρχε και άλλος κόσμος που υπέστη την ίδια ταλαιπωρία. Μάλιστα στον χώρο των έκτακτων ιατρείων βρέθηκε και ο διοικητής του Νοσοκομείου για να δει την κατάσταση. Ο ίδιος απευθύνθηκε στον κόσμο λέγοντάς μας πως αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένας γιατρός και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Η κατάσταση αυτή δε πάει άλλο. Αρχίσαμε και μιλάμε για νέο νοσοκομείο στην περιοχή όταν στο ήδη υπάρχον δεν υπάρχει προσωπικό για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του νοσοκομείου. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος. Θα πρέπει να βρεθούνε άμεσα λύσεις.»

Σ.Ν. για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Αγανάκτηση κατοίκου της Κοζάνης: «Πάνω από 4 ώρες αναμονή και ένας μόνο γιατρός στα έκτακτα ιατρεία του Νοσοκομείου Κοζάνης»

 1. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ.
  ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
  ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

 2. αδιανοητα τραγικη κυβερνηση. τρομερες ελλειψεις σε γιατρους, και μαλιστα εν μεσω πανδημιας!

 3. Κάτοικος Κοζάνης

  - Edit

  Απαντήστε

  κ. Διοικητά μπορείτε να μας πείτε συγκεκριμένα ποιος είναι ο ρόλος σας στο νοσοκομείο της Κοζάνης σας παρακαλώ?
  Ο κόσμος αν έχετε καταλάβει δεν ζητάει εξωπραγματικά πράγματα όπως αναφέρει ο κ. Μαλούτας
  για κατασκευή νέου νοσοκομείου !!!
  Ο κόσμος ζητάει από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ της περιοχής μας να μεριμνήσουν για την πρόσληψη 3-4 γιατρών. Δεν μπορεί εν μέσω πανδημίας και μάλιστα όταν το νοσοκομείο της Κοζάνης είναι ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ covid19, με το ζόρι να υπάρχει ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ στα επείγοντα και δεν μπορεί μάλιστα όπως μας λέει η κυβέρνηση να κάνει πρόσληψη 1000 αστυνομικούς στα πανεπιστήμια και τα νοσοκομεία να μένουν χωρίς γιατρούς.
  Αν δεν μπορείτε σαν ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ και ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ να καταφέρετε την πρόσληψη 3-4 γιατρών θεωρώ ότι πρέπει να αναρωτηθείτε για τον ρόλο και τις θέσεις που κατέχετε οπότε κοιτάξτε να εξετάσετε πιο σοβαρά το πρόβλημα των γιατρών.
  ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!!!!!!!Αυτήν την στιγμή αυτό που ζητάει ο κόσμος του Ν. Κοζάνης (και όχι μόνο) είναι η ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 3-4 γιατρών.
  Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι πλέον η υπομονή μας έχει ξεπεράσει τα όρια της και αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα σας διαβεβαιώ ότι αυτήν την φορά δεν θα περάσει απαρατήρητη η σοβαρότητα του προβλήματος που επικρατεί στο νοσοκομείο της Κοζάνης εδώ και πολλά χρόνια. Να είστε σίγουροι ότι αυτήν την φορά δεν θα “ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ” στην αδιαφορία ορισμένων και ότι αυτήν την φορά θα μας βρείτε “ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ”
  Αναμένουμε να δούμε τις ενέργειες ΟΛΩΝ των υπευθύνων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.