146 ενεργά κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – Τι λέει ο Γ. Κασαπίδης για την αύξηση των κρουσμάτων στη Δυτική Μακεδονία



Την επιδημιολογική εικόνα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας περιέγραψε ο Γιώργος Κασαπίδης στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δευτέρας 1 Μαρτίου 2021.

Ο κ. Κασαπίδης ανέφερε πως στην Π.Ε. Κοζάνης υπάρχουν 146 ενεργά κρούσματα ενώ στην Π.Ε. Καστοριάς 32.

Με βάση τον ημερήσιο δείκτη μολύνσεων του 14ημέρου (δείκτης του 150), έναν από τους δείκτες που κρίνει αν θα πάει μια Περιφερειακή Ενότητα στο «κόκκινο», η Π.Ε. Κοζάνης βρίσκεται στο πορτοκαλί επίπεδο αλλά έχει μια ανοδική τάση με την τιμή του συγκεκριμένου δείκτη να είναι στο 97 και όριο το 150. Η Π.Ε. Καστοριάς ανεβαίνει στο πορτοκαλί επίπεδο συναγερμού με τον δείκτη να είναι στο 64, ενώ τα Γρεβενά έχουν φτάσει στο 107. Η Π.Ε. Φλώρινας παραμένει σταθερά στο πράσινο επίπεδο συναγερμού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη για την επιδημιολογική εικόνα της Περιφέρειας:

 

 

Σάκης Νάσιος για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “146 ενεργά κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – Τι λέει ο Γ. Κασαπίδης για την αύξηση των κρουσμάτων στη Δυτική Μακεδονία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.