Βίντεο: Στον Εισαγγελέα Κοζάνης επαγγελματίες για διαμαρτυρία σχετικά με την διαχείριση του προγράμματος ενίσχυσης επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 1 Μαρτίου 2021 επαγγελματίες της Κοζάνης προκειμένου να συμπαρασταθούν σε συμπολίτισσα η οποία βρέθηκε στο γραφείο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κοζάνης προκειμένου να διαμαρτυρηθεί σχετικά με τη διαχείριση του προγράμματος ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Με μήνυμά της στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε:

«Μετά την προκαθορισμένη συνάντηση στο γραφείο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κοζάνης, τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά. Θα διενεργηθεί νόμιμη έρευνα προς κάθε κατεύθυνση. Ευχαριστώ όλους εσάς που στηρίξατε αυτήν την πρωτοβουλία, και όλους όσους ήρθαν έξω από το Δικαστήριο για συμπαράσταση. Συνεχίζουμε οργανωμένα και δυναμικά για να αποδοθούν ευθύνες εάν και όπου υπάρχουν και να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του KOZANILIFE.GR η επιχειρηματίας από την Κοζάνη κα. Σοφία Ρωμαίου που βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

9 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Στον Εισαγγελέα Κοζάνης επαγγελματίες για διαμαρτυρία σχετικά με την διαχείριση του προγράμματος ενίσχυσης επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ:
    ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ 1.700 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ? ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 40 ΕΚΤ. ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ?
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΗΡΑΝ.
    Α ΡΕ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΣΟΥ…
    ΑΥΤΑ!

  2. Αν είχες μια επιχείρηση και ολοι οι ανταγωνιστές σου έπαιρναν 40ρια και συ 0€ θα μπορούσες να τους ανταγωνιστής με ίσους όρους η θα την έκλεινες? Ο ΑΘΈΜΗΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΌΣ ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΊΟ ΧΡΗΜΑ ΔΙΏΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ

    1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ! ΜΑΘΑΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΛΕΟΣ…

  3. Έχω μια πολύ απλή απορία και όποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει.
    Σύμφωνα με τις δηλώσεις των αρμοδίων αξιολόγησης του προγράμματος ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ, στο Περιφ/κό Συμβούλιο της Πέμπτης, υπάρχει και ένα ποσοστό επιχ/σεων που ήταν κερδοφόρες, το επίμαχο τρίμηνο και επιδοτήθηκαν
    Και ερωτώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ του προγράμματος, αφού επιδοτήθηκαν επιχ/σεις που όχι μόνο δεν επλήγησαν αλλά είχαν και κερδοφορία?
    ΑΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ?
    Θυμίζω τον τίτλο του προγράμματος;
    *Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία.*
    Εμείς υπογράψαμε την αίτηση με αυτό το τίτλο του προγράμματος.
    Αν πάρω απάντηση, ότι το γράφει στις εσωτερικές σελίδες του προγράμματος (δεν γνωρίζω αν το γράφει) θα ανταπαντήσω, ότι τότε ο τίτλος είναι παραπλανητικός και θα έπρεπε να γράφει “… που επλήγησαν ή είχαν κερδοφορία…”

    ΥΓ 1 : Aπό έγκυρες πηγές ενημερώθηκα ότι έχει γίνει διακίνηση σκοτεινών e-mail μεταξύ των αρμοδίων και η επίμαχη λέξη *επλήγησαν* αντικαταστάθηκε στο πρόγραμμα με την λέξη επιδοτήθηκαν. Αυτή η αλλαγή βέβαια ποτέ δεν ανακοινώθηκε.
    ΥΓ 2 : Λυπάμαι αν έχω στεναχωρήσει, με την παρούσα δημοσίευση, τις επιχ/σεις που από τον ίσιο δρόμο , επιδοτήθηκαν δίκαια (και όχι εκείνες, που από τον πλάγιο δρόμο -είτε με γνωριμίες, είτε με εσωτ. Πληροφόρηση, – βλέπε μετατόπιση τιμολογίων για το 3ο Τρίμηνο του 2020 – επιδοτήθηκαν). Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Θέλουμε την στήριξη σας ,αν νομίζετε ότι ο αγώνας μας είναι δίκαιος.
    ΥΓ 3 : Ο ΑΘΕΜΗΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΕΙΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ

  4. Θέλουμε την βοήθεια κάποιου Νομικού. Τα παραπάνω που αναφέρονται από τον χρήστη dim adekastos αποτελούνε αδίκημα και τι είδους. Μπορεί να επέμβει αυτεπάγγελτα εισαγγελέας?
    Αν κάποιος έχει κάποιο γνωστό του δικηγόρο, ας τα προωθήσει ώστε να πάρουμε την γνώμη του

    1. Μήπως ξέρει κανένας από σας τι έκανε η περιφέρεια Ηπείρου αν όχι αυτά που γράφετε δεν έχουν καμία σημασία ο αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων είναι τεράστιος και δεν μπορεί το κράτος να σηματοδοτεί κάποιους για να κλείσουν τους άλλους το χρήμα αυτό έπρεπε να μοιραστεί εξίσου σε όλες τις επιχειρήσεις κάποιες που είχαν περισσότερους εργαζόμενους να πάρουν κάτι παραπάνω και αυτοί που δεν είχαν καθόλου εργαζόμενους να πάρουν κάτι λιγότερο και εκεί θα τελείωνε το θέμα εδώ 1.700 μοιράστηκαν όλο το χρήμα και όλοι οι άλλοι έμειναν στον αέρα. Αν αυτό το θεωρείτε δίκαιο τότε τι να σας πω λυπάμαι ο καιρός έχει και γυρίσματα σήμερα αυτοί αύριο κάποιοι άλλοι όσο δε για την πίτα που δεν τρως δεν πα να καεί αύριο θα καεί η δικιά σου η πίτα τότε εσύ θα κλαις και θα οδύρετασε και κάποιοι άλλοι σαν και σένα θα γελάνε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.