Σαββατόβραδο στο κέντρο της Κοζάνης



Σαββατόβραδο 27 Φεβρουαρίου 2021 στο κέντρο της Κοζάνης: Άλλη μια μέρα που με σύμμαχο τον καλό καιρό αρκετοί ήταν αυτοί που βγήκαν την καθιερωμένη τους βόλτα στο κέντρο της Κοζάνης.

Κόσμος όλων των ηλικιών χωρίς να έχει πολλές επιλογές, προτίμησε να κάνει το περπάτημά του στην Κοζάνη, περνώντας και από το κέντρο της πόλης.

Και μπορεί στην παραπάνω φωτογραφία που είναι τραβηγμένη στις 19:00 του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου 2021 να φαίνεται μεγάλη κοσμοσυρροή, αν κάποιος όμως διασχίσει τον κεντρικό πεζόδρομο θα διαπιστώσει πως δεν υπάρχει ιδιαίτερος συγχρωτισμός, ενώ υπάρχουν οι αποστάσεις μεταξύ των διερχόμενων περαστικών.

Έχοντας κλείσει ένα χρόνο από την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος κορονοϊού στη χώρα μας, η κούραση του κόσμου απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλονται είναι ολοένα και περισσότερο εμφανής.

Οι κάτοικοι της Κοζάνης όλους αυτούς τους μήνες είναι συμμορφωμένοι σε πολύ μεγάλο βαθμό τόσο με τα μέτρα όσο και με την χρήση μάσκας, όπου συγκριτικά με άλλες πόλεις η χρήση της είναι σχεδόν καθολική από τους πολίτες.

Σ.Ν. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Σαββατόβραδο στο κέντρο της Κοζάνης

  1. Το πρόβλημα είναι ότι ο κορονοϊός αδιαφορεί εντελώς για το αν έχουμε κουραστεί από το λοκντάουν

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.