BetMarket United: Τα καλύτερα του Σαββατοκύριακου 27 και 28 Φεβρουαρίου



Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείο που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Οκτώ επιλογές σε αποδόσεις από 1.21 μέχρι 4.50.

Το φαβορί

Η Ντιζόν είναι ουραγός στο Γαλλικό πρωτάθλημα και δείχνει πως δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο. Η Παρί Σεν Ζερμέν, παραδόξως, δεν είναι πρώτη. Σαφώς και μπορεί να προσπεράσει Λυών, Λιλ και για να το κάνει αυτό δεν υπάρχει περιθώριο να αφήνει βαθμούς σε τέτοιες έδρες.

Ντιζόν-Παρί Σεν Ζερμέν 2 (1.21 ) / Betshop

Ο διπλασιασμός

Σε τρομερή κατάσταση ο «Αίαντας» με 11 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στους “16” του Europa League. Με αντίθετη ψυχολογία η PSV που πληγώθηκε στο 88′ από τον Ολυμπιακό και φάνηκε αρκετά κουρασμένη. Ο Αγιαξ διαθέτει περισσότερες λύσεις στο ρόστερ της και ο φορ Αλέ (8/5) είναι ξεκούραστος (δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα), την στιγμή που η PSV θα στερηθεί τον καλύτερό της μέσο, Σανγκαρέ.

Aϊντχόβεν-Αγιαξ 2 (2.05)/ Interwetten

Το fair over

Φερλ και Σααρμπρίκεν βρίσκονται στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας στη Γ΄Γερμανίας, αλλά πολύ ψηλότερα στην ειδική βαθμολογία των over. Εκεί όπου η γηπεδούχος είναι 1η με 17/23 και η φιλοξενούμενη 4η με 13/23. Αμφότερες έχουν μέσο όσο τερμάτων στα παιχνίδια τους πάνω από 3 γκολ.

Φερλ-Σααρμπρίκεν Over (1.67 )/ Bet365

Το value over

Αμφότερες είναι από τις ομάδες με τα περισσότερα over στην Serie A, μάλιστα η Σπέτσια είναι η πρώτη στην συγκεκριμένη κατηγορία με 17 over σε 23 παιχνίδια. Αυτό οφείλεται κυρίως στις κακές αμυντικές τους επιδόσεις, αν και η Σπέτσια διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις στο γκρουπ των ομάδων 10-20. Από τρία σερί over προέρχεται η Πάρμα που στο τελευταίο της παιχνίδι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.

Σπέτσια – Πάρμα over (1.98)/ Novibet

Tο αουτσάιντερ

Δεν συνηθίζεται μια ομάδα στην οργανωμένη Γερμανία να αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, συμβαίνει όμως με τη φετινή Ούρντιγκεν. Αισχρή οικονομική κατάσταση, την έδιωξαν από το γήπεδο και θα πάει 150 χιλιόμετρα μακριά για να υποδεχτεί την ενισχυμένη μεταγραφικά Ντούισμπουργκ. Παιχνίδι που είναι και ντερμπάκι.

Ούρντιγκεν-Ντούισμπουργκ 2 (3.00) / Stoiximan.gr

Το Λάτιν

Τρίτη στροφή στο πρωτάθλημα Αργεντινής. Αντίδραση ψάχνει η Σαν Λορένσο μετά από την απρόσμενη ήττα από την Κολόν. Στα μέτρα της η περιορισμένων δυνατοτήτων Σεντράλ Κόρδοβα, αναμένουμε επιστροφή στις επιτυχίες για τη ποιοτική και αρκετά φιλόδοξη στο φετινό πρωτάθλημα «Σικλόν», με τον άσο να αποτιμάται σε δίκαιες τιμές.

Σαν Λορένσο-Σεντράλ Κόρδοβα 1 (2.00) / Pamestoixima.gr

Το ειδικό στοίχημα

Αν υπήρχε αντίπαλος να διαλέξει η Γκλάντμπαχ ώστε να μην παίζει, τότε αυτός θα ήταν είτε η Ντόρτμουντ, είτε η Λειψία. Με τη δεύτερη διασταυρώνεται τώρα και όλα δείχνουν πως η Λειψία θα πάρει τη νίκη, αφού η Γκλάντμπαχ παραπαίει. Η απουσία του Λάινερ από τα δεξιά θα αφήσει σίγουρα κενά και ο Ανχελίνο θα βρει αρκετές ευκαιρίες απέναντι στον Ζόμερ.

Λειψία-Γκλάντμπαχ Ανχελίνο Anytime (4.50) / Bwin

Μπάσκετ

Παιχνίδι για την 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος με το Μεσολόγγι να φιλοξενεί το Περιστέρι. Οι δύο ομάδες έχουν αντίθετο βίο στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την σωτηρία, ενώ οι φιλοξενούμενοι για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για τα playoff. Το Περιστέρι προέβη σε αλλαγή προπονητή με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να αναλαμβάνει. Θεωρώ ότι θα δώσει κίνητρο και ψυχολογία στην ομάδα που μπορεί να ξεκινήσει την νέα της πορεία με το δεξί, κερδίζοντας με τουλάχιστον 4 πόντους στο 1.70

Μεσολόγγι – Περιστέρι 2 (-5,5) 1.90/ Vistabet

Οι επιλογές μας με βάση την ώρα έναρξης
  • Φερλ-Σααρμπρίκεν Over (1.66)/ Σάββατο 15:00
  • Σπέτσια-Πάρμα Over (1.98) / Σάββατο 16:00
  • Ντιζόν-Παρί Σεν Ζερμέν 2 (1.21) / Σάββατο 18:00
  • Λειψία – Γκλάντμπαχ Ανχελίνο Anytime (4.50)/ Σάββατο 19:30
  • Μεσολόγγι – Περιστέρι 2 (-5,5) (1.90)/Σάββατο 20:00
  • Σαν Λορένσο-Σεντράλ Κόρδοβα 1 (2.00) / Κυριακή 02:30
  • Oύρντιγκεν-Ντούισμπουργκ 2 (3.00)/ Κυριακή 15:00
  • Aιντχόβεν-Αγιαξ 2 (2.05)/ Κυριακή 15:30

 

Στο BetMarket.gr θα βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ημέρας. Πατήστε εδώ για να δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους tipsters μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.