Τηλεδιάσκεψη Βουλευτών της Ν.Δ. και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο



Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήσαμε οι Βουλευτές και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Αντιπρόεδρο Νικόλαο Δούκα, συζητήσαμε τις ενέργειες για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία “ΜΗΔΕΙΑ”, την απόφαση του ΕΛΓΑ για την άμεση καταγραφή των καταστροφών, τη δρομολόγηση των αποζημιώσεων και τη διάθεση επιπλέον προσωπικού στο περιφερειακό κατάστημα της Κοζάνης, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια να συγκεντρωθούν οι εκκρεμότητες από το παρελθόν και να εκκαθαριστούν κατά το δυνατό, αναφορικά με τα ΚΟΕ ΠΣΕΑ και σε αυτή την κατεύθυνση ζήτησε και τη δική μας συνδρομή.

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους παραγωγούς της περιοχής μας για τη βελτίωση της κρατικής αρωγής στον πρωτογενή τομέα. Ο ΕΛΓΑ έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου την τελευταία περίοδο, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη και νέες θεσμικές και λειτουργικές παρεμβάσεις για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών του προς τους Έλληνες παραγωγούς.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.