Συνελήφθη 26χρονος σε περιοχή της Κοζάνης για κλοπή – Έκλεψε μεγάλη ποσότητα τσιγάρων και καπνού από κατάστημα στην Κοζάνη



Συνελήφθη χθες (23-02-2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 26χρονος ημεδαπός για κλοπή.

Συγκεκριμένα, κατόπιν επισταμένης έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος, τις πρώτες πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, αφού παραβίασε κατάστημα στην Κοζάνη, αφαίρεσε -1.077- πακέτα τσιγάρων και -177- συσκευασίες καπνού των 30 γραμμαρίων, συνολικής αξίας περίπου 5.600 ευρώ.

Συνεχιζόμενης της έρευνας, ανευρέθη σε παρακείμενο του καταστήματος χώρο, μία νάιλον σακούλα που περιείχε -168- πακέτα τσιγάρων, -37- συσκευασίες καπνού των 30 γραμμαρίων και -1- φιάλη αλκοολούχου ποτού, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικίες του 26χρονου, σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων -456- πακέτα τσιγάρων και -33- συσκευασίες καπνού των 30 γραμμαρίων. Τα ανευρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.