Περιπέτειες ωραίες, αναμνήσεις ζωηρές: Οι Πρόσκοποι σας καλούν να θυμηθείτε και να μοιραστείτε την αγαπημένη σας στιγμή της Προσκοπικής σας ζωής

Κάθε χρόνο στις 22 Φεβρουαρίου γιορτάζει η μεγαλύτερη κίνηση για νέους σε όλο τον κόσμο: η Προσκοπική Κίνηση! Περισσότερα από 40.000.000 μέλη σε 170 χώρες σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την ημέρα γέννησης του ιδρυτή της Προσκοπική Κίνησης, Λόρδου Baden-Powell.

Με αφορμή τα γενέθλια του ιδρυτή, κάθε χρόνο αυτή τη μέρα Πρόσκοποι σε κάθε άκρη της γης οργανώνουν δράσεις εμπνευσμένες από τις σκέψεις και τα αποφθέγματά του, την επονομαζόμενη και ως «Ημέρα Σκέψης».

Φέτος, λόγω της πανδημίας του κορωνοιού σκεφτήκαμε να γιορτάσουμε διαφορετικά. Να θυμηθούμε τα όσα ζήσαμε στην Προσκοπική μας ζωή και όσα περιμένουμε να ξαναζήσουμε πολύ σύντομα.

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας καλεί τα μέλη της αλλά και όλους όσους διαχρονικά πέρασαν από τους Προσκόπους να αναρτήσουν από τις 20 έως και τις 22 Φεβρουαρίου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την αγαπημένη τους φωτογραφία από την Προσκοπική τους ζωή χρησιμοποιώντας τα hashtag #scoutsofwestmacedonia #proskopoi_dytikhs_makedonias #scoutlife .

Περισσότερα για τους Έλληνες Προσκόπους μπορείτε να βρείτε: www.gineproskopos.gr

Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.