Στοίχημα: Αξίζει η πρόκριση του Ολυμπιακού στο 2.09



Πετύχαμε το απόλυτο των χθεσινών προβλέψεων στα προγνωστικά στοιχήματος. Στο Βέλγιο η Μπέβερεν επιβεβαίωσε στο ακέραιο όλα όσα περιμέναμε απ’ αυτήν σε μία τόσο κρίσιμη (για το μέλλον της) αναμέτρηση.

Στο Ο’Πόρτο η Γιουβέντους μπορεί να άργησε, αλλά εντέλει κατάφερε να σκοράρει στο 82′ με τον Κιέζα και να μας χαρίσει ένα καλοπληρωμένο goal/goal.

Οι πρώτοι τέσσερις αγώνες για την φάση των «16» του Champions League ολοκληρώθηκαν εχθές το βράδυ και πλέον μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

 

Οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μεταμορφώνουν τις ομάδες

Πρώτον και κυριότερο ότι οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ικανές να «μεταμορφώσουν» τις ομάδες.

Εχθές το βράδυ είδαμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι από την Πόρτο που προερχόταν από 4 σερί ισοπαλίες στην Primeira Liga και είχε ως αποτέλεσμα μία δικαιότατη νίκη επί της Γιουβέντους (2-1).

Τα ίδια και από την Ντόρτμουντ που το τελευταίο διάστημα δεν έδειχνε σε πολύ καλή κατάσταση αλλά κέρδισε στην έδρα της Σεβίλλης με σπουδαία εμφάνιση από τον Χάαλαντ και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

 

Και τα αουτσάιντερ έχουν… ψυχή!

Δεύτερο συμπέρασμα ότι και τα αουτσάιντερ έχουν… ψυχή. Και μάλιστα ψυχή… βαθιά.

Στις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις πέρασε μόλις ένα φαβορί (!), η Λίβερπουλ την Τρίτη. Η αλήθεια είναι πως «σκάσαν» βόμβες με δυνατό κρότο.

Η Μπαρτσελόνα του 1.75 ηττήθηκε με 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν του 4.30, η Γιουβέντους του 2.05 από την Πόρτο του 4.00 και η Σεβίλλη του 2.35 από την Ντόρτμουντ του 3.10.

Μην φοβάστε τα αουτσάιντερ τόσο πολύ. Το ότι οι bookmakers προσφέρουν κάποιες ομάδες σε αποδόσεις φαβορί δεν σημαίνει ότι πάντα έχουν δίκιο και ειδικά σε τέτοιες διοργανώσεις υψηλού επιπέδου που ανταγωνίζονται οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

 

Προγνωστικά Europa League

Κάνοντας έναν τέτοιο πρόλογο, όπως καταλαβαίνετε, η σημερινή στήλη ασχολείται κυρίως με περιπτώσεις αουτσάιντερ.

Θα πρέπει να τονίσω πως σε καμία περίπτωση δεν είμαι κατά των φαβορί, ούτε υπήρξα ποτέ και ούτε θα υπάρξω. Ολα έχουν να κάνουν με την απόδοση. Αν αυτήν εμπεριέχει αξία (προσφέρεται σε παραπάνω απόδοση απ’ αυτήν που την κοστολογώ), είμαι ικανός να ποντάρω και στο 1.40 ή 1.50.

 

Ντινάμο Κιέβου – Κλαμπ Μπριζ

Εδώ, οι αρχικές αποδόσεις του στο διπλό (3+) θα μπορούσαν να είχαν ενδιαφέρον αν στην πορεία δεν άλλαζαν κάποια (σημαντικά) δεδομένα.

Η Κλαμπ Μπριζ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με την προσθήκη του φορ Ντοστ έχει αποκτήσει και δυναμική στο σκοράρισμα και πετυχαίνει την Ντινάμο Κιέβου δίχως αγωνιστικό ρυθμό καθώς το Ουκρανικό πρωτάθλημα έβαλε ξανά μπρος τις μηχανές του μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πέρα απ’ αυτό, η Ντινάμο στερείται τις υπηρεσίες ίσως του σημαντικότερου παίκτη της, Βέρμπιτς (μεσοεπιθετικός). Βέβαια, τα τελευταία αγωνιστικά νέα των φιλοξενούμενων αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα.

Ο covid χτύπησε την πόρτα των Βέλγων με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής δύο ιδιαίτερα σημαντικοί παίκτες τους (Λανγκ, Βάναγκεν). Ο Λανγκ είναι ο πιο φορμαρισμένος και πρώτος της σκόρερ (11 γκολ), ενώ ο Βάναγκεν ο ρολίστας στη μεσαία γραμμή.

 

Κράσνονταρ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Το Ρωσικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε διακοπή αυτό το διάστημα, κάτι που σημαίνει πως η Κράσνονταρ ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που έχουν έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

Αυτό είναι κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Ντινάμο Ζάγκρεμπ που έρχεται από σπουδαία νίκη στο ντέρμπι κορυφής στο Κροατικό πρωτάθλημα.

Οι Κροάτες ενισχύθηκαν με τις προσθήκες των Μίσιτς (πρώην ΠΑΟΚ) και Ριστόφσκι (στόπερ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας), διαθέτουν ένα συμπαγές και αξιόλογο ρόστερ ενώ υπερτερούν σε εμπειρία των Ρώσων.

Να σημειωθεί πως η Κράσνονταρ ηττήθηκε στα 5 από τα 9 (4-0-5) παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της σε Ευρωπαϊκό επίπεδο τα τελευταία δύο χρόνια. Στο 4-3-3 το σερί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ μακριά από τη δική της.

Το διπλό στο 3.30 του Stoiximan, στο 2.37 το 2DNB.

 

Ολυμπιακός – PSV Αϊντχόφεν

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, καθώς η PSV παρά την αισθητή φετινή βελτίωση της υπό τις οδηγίες του Γερμανού τεχνικού Σμιντ παραμένει μία ομάδα με αμυντικές αδυναμίες.

Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη τα καταφέρνει πολύ καλά και θεωρώ λάθος τις αουτσάιντερ τιμές πρόκρισης του από το Pamestoixima.gr.

Η απουσία του Σεμέδο είναι σημαντική, αλλά ο Παπασταθόπουλος έχει τις παραστάσεις για να σταθεί με αξιοπρέπεια απέναντι σε ένα δύσκολο επιθετικό δίδυμο.

Απουσίες, βέβαια, έχει και η PSV (Ιταχάρεν – Γκάκπο – Μαντουέκε). Ο Ολυμπιακός μπορεί να προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι των Αιωνίων (γνωρίζετε όλη την σημασία του) από τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό, αλλά την ίδια στιγμή η PSV δεν μπορούσε να κερδίσει την προτελευταία Ντε Χάαγκ(2-2).

Μάλιστα, έχει ήδη αποκλειστεί από το Κύπελλο ενώ φαίνεται να μένει εκτός και από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Οπότε, το βάρος πέφτει στο Europa League ώστε να μην πάει στράφι το ακριβό πρότζεκτ του καλοκαιριού και αυτό δημιουργεί έξτρα άγχος και πίεση.

 

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

18/2 – Ολυμπιακός – PSV Αϊντχόφεν: Πρόκριση Ολυμπιακός (2.09) –Pamestoixima.gr– με 30 μονάδες

18/2 – Κράσνονταρ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: 2 (3.30) -2+ ταμείο- Stoiximan.gr με 7.50 μονάδες

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Stoiximan, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.