Μάχη των εργαζομένων της ΔΕΗ εν μέσω Πανδημίας και Μήδειας

Σπάρτακος: Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους που δίδουν μεγάλη μάχη εν μέσω Πανδημίας και Μήδειας

Πολλά τα μέτωπα, πολλά τα προβλήματα, μεγάλη η προσπάθεια.

Μερικές φορές η κακοκαιρία είναι τέτοιας εντάσεως που τα προβλήματα μοιάζουν με Λερναία Ύδρα.

Εν μέσω κακοκαιρίας και προβλημάτων, όπως πάντα, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ πρέπει:
Να υπερβάλουν εαυτό
Να ξεπερνούν όρια
Να αντιμετωπίζουν συνθήκες πρωτόγνωρες και εξαιρετικά δύσκολες

Ένα «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγο αλλά και πολύ σημαντικό να ειπωθεί ως ελάχιστη συμπαράσταση σε όλους όσοι βρίσκονται στη μάχη της αποκατάστασης.

Οι συνθήκες δεν είναι περισσότερο εύκολες για όλους τους καταναλωτές που ελέω κακοκαιρίας έχουν μείνει χωρίς το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας. Τους συναισθανόμαστε απόλυτα. Χωρίς ρεύμα σημαίνει χωρίς θέρμανση, χωρίς νερό (πολλές φορές), χωρίς τηλέφωνο, χωρίς ιντερνέτ, χωρίς λειτουργία μηχανημάτων και εξοπλισμού υγειάς που λειτουργούν με ρεύμα.

Ωστόσο η δυσκολία των καταναλωτών «ακουμπά» στις πλάτες των συνεργείων που ακατάπαυστα εργάζονται για την επανασύνδεση του δικτύου όπου υπάρχει διακοπή. Χρειάζεται υπομονή από όλους.

Υπενθυμίζοντας την αναγκαιότητα να λαμβάνονται παντού όλα τα μέτρα που επιτρέπουν ασφαλή εργασία (πράγμα πολύ δύσκολο με τις δεδομένες συνθήκες), ευχόμαστε καλή δύναμη για τη συνέχεια με την ελπίδα ότι η «Μήδεια» θα εξαφανιστεί σύντομα διαψεύδοντας το μύθο ότι είναι αθάνατη.

Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.