Οι ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολείων σε Γρεβενά, Φλώρινα και Καστοριά



Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (έντονες χιονοπτώσεις-ολικός παγετός) που επικρατούν στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου ΟΛΑ τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς επίσης και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών


Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες).

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.


Με Απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς όλες ανεξαιρέτως οι εκπαιδευτικές δομές του Δήμου Καστοριάς, από αύριο Δευτέρα και έως την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 θα παραμείνουν κλειστές λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που σημειώνονται στην περιοχή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.