Συνελήφθη 25χρονος διακινητής σε περιοχή της Καστοριάς – Μετέφερε παράνομα με αυτοκίνητο 6 αλλοδαπούς



Συνελήφθη χθες (12-02-2021) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και Νεστορίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, καθώς και τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας 25χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά έξι αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 25χρονο, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο. Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ακινητοποιήθηκε το ανωτέρω όχημα, σε περιοχή της Καστοριάς και συνελήφθη ο ανωτέρω.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 25χρονος, ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε παράνομα, έναντι χρηματικής αμοιβής, έξι αλλοδαπούς, ηλικίας από 19 έως 41 ετών, καθώς και ένα συνοδευόμενο από αυτούς ανήλικο, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 4 κινητά τηλέφωνα και 6 κάρτες SIM.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ ο 25χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.