Κύπελλο σε όλη την Ευρώπη με δύο φαβορί και γκολ στο 1.90



Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα , με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Αγγλία, και Γαλλία. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε live streaming agones στις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

 

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΤΣΕΛΣΙ (22.00)

Τεράστια η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Βαθμολογικά βρίσκονται στην 13η θέση με 36 βαθμούς σε 27 παιχνίδια με μοναδικό στόχο την διατήρηση της απόστασης από την ζώνη του υποβιβασμού. Στα τελευταία 5 παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε 2 ισοπαλίες δύο ήττες και μία μόλις νίκη.

Στον αντίποδα η Τσέλσι δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα της υπό τις οδηγίες του Τούχελ, προερχόμενη από 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Μπέρνλι, Τότεναμ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Σέφιλντ αν και δεν ήταν καθόλου απειλητική στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε στην επανάληψη να εξισορροπήσει την κατάσταση και να πάρει το τρίποντο. Η Τσέλσι είναι το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση και περιμένω να το επιβεβαιώσει και εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Τούχελ θέλει ένα τίτλε τους «Μπλέ» και το κύπελλο του δίνει αυτήν την δυνατότητα. Περιμένω τους φιλοξενούμενους να μπούνε αποφασισμένοι στην αναμέτρηση και θα ρισκάρω στο 2(-1.5) σε απόδοση 1.90 @ Stoiximan.Προγνωστικά και προβλέψεις εδώ από Αγγλία και Ισπανία.

 

ΣΟΣΟ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ (19:45) 

Στην 8η θέση του πρωταθλήματος της Ligue 2, με 32 βαθμούς σε 24 παιχνίδια βρίσκονται οι γηπεδούχοι πού επικράτησαν την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας της Σαμπλί με 4-1. Στα τελευταία 5 παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας μετράνε δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Ο φετινός στόχος για την ιστορική Σοσό την φετινή χρονιά ήταν η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής, κάτι που επιτεύχθηκε ως ένα βαθμό.

Στον αντίποδα η Σεντ Ετιέν δείχνει σημάδια ανάκαμψης το τελευταίο διάστημα παραμένοντας αήττητη στις 3 τελευταίες αγωνιστικές στο Σαμπιονά, έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Στην βαθμολογική κατάταξη βρίσκεται στην 15η θέση με 26 βαθμούς και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της Μετς με 1-0 φτάνοντας τις 6 νίκες στο πρωτάθλημα. Στοιχηματικά, τις δύο ομάδες τις χωρίζει μία κατηγορία, και η διαφορά ποιότητας είναι υπαρκτή. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας φέτος δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά έχοντας μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια τους. Η Σεντ Ετιέν έχεις την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιου είδους παιχνίδια, και μία διάκριση στο κύπελλο, θα κατευνάσει τις αντιδράσεις όλων για την κακή πορεία στο πρωτάθλημα. Το διπλό (2) της Σεντ Ετιέν βρίσκεται σε πολύ καλή απόδοση και αξίζει το ρίσκο. Ποντάρισμα στην νίκη της Σεντ Ετιέν σε απόδοση 2.10 @bet365.

Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης από το τελευταίο αγώνα των 2 ομάδων 

 

ΑΝΖΕΡ – ΡΕΝ (22.00)

Μια νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια της μετράει η Ανζέρ πού διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με κάτω τα χέρια 3-0 από την Νις φτάνοντας τις 10 ήττες στο πρωτάθλημα. Βαθμολογικά βρίσκεται μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και χωρίς να μπορεί να έχει μεγαλύτερες βλέψεις για ψηλότερα. 

Από την άλλη και η Ρεν δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, μετρώντας, 3 ισοπαλ, μία νίκη και μία ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 5η θέση πού οδηγεί σε ευρωπαϊκό εισιτήριο με την Λανς να την έχει πλησιάσει στους δύο βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες στο μεταξύ τους παιχνίδι έμειναν στο 0-0 με την Ρεν να βγαίνει κερδισμένη. Το κύπελλο για τους φιλοξενούμενους είναι μια διέξοδο καθώς αν προχωρήσουν θα έχουν εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα λιγκ. Η Ανζέρ είναι μια απρόβλεπτη ομάδα και είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο μαζί. Το φαβορί είναι η Ρεν, όμως το τελευταίο διάστημα δεν την εμπιστεύεσαι εύκολα. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να δούμε καλό παιχνίδι, από πλευράς θεάματος και θα πάμε με τα γκολ για μεγαλύτερη ασφάλεια. Επιλογή στην αναμέτρηση το Goal-Goal σε απόδοση 1.90 @ Novibet. 

Δείτε εδώ τις τελευταίες κληρώσεις κινο , όπως επίσης και στατιστικά και αποδόσεις από τo δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ (σημερινές και παλιές κλήρώσεις). Όλα τα δεδομένα συγκεντρωμένα στο kino20.gr

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κύπελλο σε όλη την Ευρώπη με δύο φαβορί και γκολ στο 1.90

  1. Ειδοποίηση: Στοίχημα: Η φόρμα καθορίζει τις ισορροπίες | KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.