Κατασκευή, ανακατασκευή και επισκευή πεζοδρομίων, δρόμων, κοινόχρηστων χώρων των τοπικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ελίμειας του Δήμου Κοζάνης



Τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «ΥΠΟΔΟΜΕΣ 2020-2021 Δ.Ε. EΛΙΜΕΙΑΣ» υπέγραψαν το πρωί της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου 2021, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας και ο ανάδοχος του έργου, στο Δημαρχείο. Παρών στη διαδικασία ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βαγγέλης Σημανδράκος και ο διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, Μιχάλης Πεχλιβανίδης. 

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή, ανακατασκευή και επισκευή πεζοδρομίων, δρόμων κοινόχρηστων χώρων των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ελίμειας του Δήμου Κοζάνης. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες:

  • Συντήρησης και κατασκευής πεζοδρομίων στις Τ.Κ. Αμυγδαλιάς, Άνω Κώμης και Καισαρειάς
  • Κατασκευής διαδρόμων νεκροταφείων και τσιμεντοστρώσεις στην Τ.Κ. Κάτω Κώμης
  • Καθαίρεσης τοιχίων μπετού, τσιμεντόπλιθων και επανακατασκευής τους, καθώς και επενδύσεις με χονδρόπλακες ορθογωνισμένες στην Τ.Κ. Κοντοβουνίου
  • Κατασκευής βρύσης στην πλατεία, συντήρησης και κατασκευής πεζοδρομίων, καθώς και επίστρωσης με χονδρόπλακες ορθογωνισμένες στην Τ.Κ. Κρόκου
  • Συντήρησης και κατασκευής πεζοδρομίων, καθώς και κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης στην Τ.Κ. Μηλιάς
  • Κατασκευής νέας περίφραξης με τσιμεντόπλιθους και συρόμενη πόρτα στανεκροταφία, καθώς και κατασκευής διαδρόμων στην Τ.Κ. Σπάρτου.

Ο προϋπολογισμός Μελέτης του έργου ανέρχεται σε 130.000,00 ευρώ, ενώ η Σύμβαση στις 80.599,99 ευρώ.

Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις ΣΑΤΑ, και αφορά εργασίες που έχουν υποδειχθεί από τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ελίμειας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.