Πράξη ένταξης της συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Βοΐου στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών



Εντάχθηκε στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων η πράξη με τίτλο« ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 923.755,60€.

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνει την πλήρη συντήρηση των πέντε κλειστών γυμναστηρίων του Δήμου Βοΐου (Σιάτιστας, Γαλατινής, Εράτυρας, Νεάπολης και Τσοτυλίου) καθώς και την κατασκευή τελικής επιφάνειας από συνθετικό δάπεδο (ταρτάν) στο στίβο περιμετρικά του γηπέδου ποδοσφαίρου στο δημοτικό στάδιο Σιάτιστας. Επιπλέον θα γίνει προμήθεια και τοποθέτηση επαγγελματικού τύπου μηχανημάτων γυμναστηρίου (πολυμηχανήματα γυμναστικής, ηλεκτρομαγνητικά ποδήλατα, ελλειπτικά, διάδρομοι, πάγκοι πολλαπλών χρήσεων) και εξοπλισμού (τραπέζια πινγκ-πονγκ, σετ ορθοστάτες βόλεϊ, στρώματα γυμναστικής, πάγκοι αποδυτηρίων, ηλεκτρονικός πίνακας) για τις ανάγκες των πέντε κλειστών γυμναστηρίων του Δήμου.

Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις αποσκοπούν στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού τους στον Δήμο Βοΐου, καθώς και στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών σε αθλητές και αθλούμενους.

Το έργο συνδέεται άμεσα με την ενίσχυση των αθλητικών δραστηριοτήτων σε δημοτικό επίπεδο και στην ανάπτυξη και υποστήριξη του σχολικού αθλητισμού και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής αναβάθμισης και αξιοποίησης των υφιστάμενων υποδομών του Δήμου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.