Καταγγελία του ΣΕΕΕΝ: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ παρουσία της αστυνομίας έκοψε το ρεύμα σε οικογένεια με 2 παιδιά και καρκινοπαθή πατέρα στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης



Το ΣΕΕΕΝ καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια διακοπής ρεύματος από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ παρουσία της αστυνομίας στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης, μέσα στο καταχείμωνο, σε οικογένεια με 2 παιδιά, με τον πατέρα άνεργο και με σοβαρά προβλήματα υγείας (καρκινοπαθής), που αδυνατεί να πληρώσει το ρεύμα.

Δείτε εδώ τι αναφέρει ο 40χρονος άντρας στο KOZANILIFE.GR για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η μοναδική. Υπάρχουν πολλές λαϊκές οικογένειες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υπέρογκες αυξήσεις των τιμολογίων και των δημοτικών τελών που συνοδεύουν τους λογαριασμούς. Ακόμα και οι ρυθμίσεις που γίνονται έχουν ως στόχο να αφαιμάξουν τα λαϊκά εισοδήματα και να εντείνουν τους εκβιασμούς.

Οι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος με τις πλάτες τις κυβέρνησης, κόβουν το ρεύμα σε οικογένειες που ζουν στα όρια της φτώχειας, που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με επιδόματα που δεν φτάνουν ούτε για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών.

Η ΔΕΗ ΑΕ η οποία -σε πλήρη αρμονία με την κυβέρνηση- συνεχώς παίρνει μέτρα που αυστηροποιούν τα όποια κοινωνικά κριτήρια για ρυθμίσεις, απαιτεί χρωστούμενα, απειλεί μέσω εισπρακτικών εταιριών, δεν διστάζει να δώσει εντολή διακοπής ρεύματος ακόμα και σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας.

Οι διακοπές ρεύματος δεν είναι φυσικό φαινόμενο. Δε συμβιβαζόμαστε με τη μετατροπή του ρεύματος σε πανάκριβο εμπόρευμα. Η πρόσβαση σε φθηνή λαϊκή κατανάλωση τον 21ο αιώνα μπορεί και πρέπει να είναι δικαίωμα.

Καλούμε σε κινητοποίηση – παρέμβαση στα ταμεία της ΔΕΗ Α.Ε Κοζάνης την Τετάρτη 27/1/2021 και ώρα 9:00 π.μ. για την επανασύνδεση του ρεύματος.

Διεκδικούμε:
Καμία διακοπή ρεύματος σε εργαζόμενο, άνεργο, αυτοαπασχολούμενο, φτωχό αγρότη, σε οικογένειες που έχουν ΑμΕΑ και άλλες ευπαθείς ομάδες, σε καρκινοπαθής.

Να γίνει διαγραφή των συσσωρευμένων χρεών των νοικοκυριών ανέργων, απόρων, χαμηλόμισθων, χαμηλοσυνταξιούχων.

Να υπάρξουν ευνοϊκές ρυθμίσεις χωρίς να απαιτείται προκαταβολή.

Να μειωθούν τα τιμολόγια του ρεύματος στα λαϊκά νοικοκυριά.

Καμία αύξηση στα τιμολόγια. Ρεύμα φθηνό για το λαό.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ
ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

7 σχόλια στο άρθρο “Καταγγελία του ΣΕΕΕΝ: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ παρουσία της αστυνομίας έκοψε το ρεύμα σε οικογένεια με 2 παιδιά και καρκινοπαθή πατέρα στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης

  1. Μα ειναι δυνατον!!
    Μεσα στο κρυο στην παγωνια στο χιονι κοβουν ρευμα σε μια οικογενεια;
    Ειναι ανθρωποι αυτοι;εχουν ταυτοτητα ανθρωπου;
    Οικογενειαρχη καρκινοπαθη;
    Δεν ντρεπομαστε ολοι που ανηκουμε στο ανθρωπινο ειδος;
    Για να δουμε αυτοι οι παγαποντιδες,οι μισανθρωποι,τα αθυρματα που ετοιμασαν 4.000.001 για επισκευες ντουβαριων ,τα ντουβαρια!οι ασυγκινητοι!οι καιροσκοποι!οι ταλιμπανιστες της εκκλησιας και της πολιτειας,θα δωσουν ενα μερος απο τα πολλα εκατομμυρια για να ξαναμπει το ρευμνα στο σπιτι;
    Α! Μπα! Δεν ακουσαμε ,δεν ειδαμε,ειχαμε αγρυπνια,να δοξολογησουμε τον θεο και οι αλλοι οι πολιτικαντιδες ,ειχαμε τηλεδιασκεψη με τους υπουργους!
    Homo hominis lupus est!
    Και τι μας φταινε οι τετραποδοι λυκοι;
    Αυτοι ουτε λεφτα εχουν,ουτε ψηφους γυρευουν,ουτε υποκριτες ειναι…αλοιμονο στους διποδους λυκους…
    Και βρηκαν την μερα σημερα!!!!να κοψουν το ρευμα!!
    και βρηκαν την μερα οι υποκριτες για να βουλωσουν τις τρυπες των καμπαναριων!!
    Και ο ανεκδιηγητος,ο πολιτικουλης,ειπε: θα ενισχυθει ο θρησκευτικος τουρισμος της περιοχης!τοσο πονηρια,η πονηρη αλεπου!
    Απο αυριο το πρωι θα αρχισει να ερχεται ο θρησκευτικος τουρισμος!!
    Ολοι αυτοι οι δημοκρατες ,οι θεοσεβουμενοι που μπουκαραν στο καπιτωλιο,πρωτοι θα ξεκινησουν αυριο να ελθουν στα μοναστηρια,ετοιμοι χριστιανοι για προσκυνημα!αεροπλανα θα πηγαινοερχονται απο ζηλανδια,ΒΔ ινδια που εφτασε ο μεγας αλεξανδρος,απο το γιοχανεσμπουργκ θα ξεκινησουν καραβιες τουριστων και βαγονια απο το ιντζερλικ…
    Τοσα λεφτα για τα ψηφαλακια,υποτακτικοι,καλπικοι και ανθρωποι δεν εχουν ρευμα…το 2021 και σεις παιζετε μετα εκατομμυρια!
    Τι περιμενεις απο ανθρωπους,οι οποιοι για να εκλεγουν σκυβουν την μεση στους δεσποταδες να παρουν την ” ευχη” τους!!
    Και γιαυτο παει το κρατος κατα διαόλου!!
    Παρτε τη ευχη του πατερα σας βρε! αν ειστε παλικαρια,ψηλα το κεφαλι και πολιτευτειτε ως ανθρωποι ελευθεροι και αν δεν κερδιστε,θα σας μεινει η αξιοπρεπεια!!
    Οσο θα σκυβετε το κεφαλι σε σκοταδιστες,στα φολκλορικα καταλοιπα του παρελθοντος,τοσο πιο πηχτο το σκοταδι….γυρω μας…σαν το σκοταδι των ανθρωπων την σημερινη νυχτα …μια παγωμενη νυχτα…..χωρις ρευμα….χωρις φως…χωρις θερμανση…
    Ο κοσμος θαλλαξει οταν ο τελευταιος σκοταδιστης της παρα- εκκλησιας και ο τελευταιος πολιτικαντης φαγωθουν μεταξυ τους!!
    Το Ποτηρι που κοινωνησε τους μαθητεςωτου ο Χριστος,ηταν ξυλινο η μπακουρένιο ,χρυσούν παντως δεν ηταν,ειπε καποιος Ιεραρχης,αλλα πεθανε στην εξορια.( στον Ποντο)γιατι και στην εποχη του υπηρχαν εξουσιες,σαν τις δικες σας,σαν τα μουτρα σας…
    Αιντε!!νυχτιατικα….και εχει μια παγωνια εξω….
    Και σε αλλους αποψε…εχει μια παγωνια μεσα στο σπιτι τους…

  2. Ο λαός της Κοζάνης είναι φιλότιμος. Μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι μαζί οι πολίτες.
    Δώστε έναν αριθμό λογαριασμού ή οτιδήποτε άλλο που να μπορούμε να συμμετάσχουμε όλοι όσοι μπορούμε, ώστε να βοηθήσουμε αυτή την οικογένεια.

  3. Και κοψαν το ρευμα μιας οικογενειας στον Αγιο Δημητριο!!
    Και η τραγικη ειρωνεια! Εκει που παραγεται το ηλεκτρικο ρευμα για ολη την Ελλαδα!!
    Μεχρι το βραδυ ολα τα καναλια και το CNN θα βρισκονται στην περιοχη αυτη!!!
    Και οι πολιτικαντιδες και οι θρησκευτικοι ταλιμπανιστες,ξαναμοιραζουν τα τριακοντα αργυρια, τα 4.000.00 ευρω για να τιμησουν τον ατιμητο Χριστο ακομα μια φορα και να ικανοποιησουν τις ψηφοθηρικες τους ορεξεις!!
    Και ειπε ο Αισχυλος το 450 π.χ” μισώ ολους τους θεους”
    Και εγω που δεν εχω την σοφία του μεγαλου τραγικου φιλοσοφου,λεω με παρρησια: μισω ολους τους θεομπαιχτες της εκκλησιας και της πολιτικης!!
    Ολους αυτους που πατανε πανω στον δημιουργο του κοσμου για να θεωρουν θεσφατα τους ταλιμπανισμους τους!!
    Οταν η εκκλησια και η πολιτεια ειναι σφιχταγκαλιασμενοι,σαν σιαμαίοι,σαν σαμάνοι,τοτε και ανθρωποι θα δυστυχουν,θα υποφερουν και το ρευμα θα κοβεται στην βαρυχειμωνια!!
    Δεμ φτανει που η περιοχη εδω ειναι οικονομικα στην τελευταια θεση,σκορπανε εκατομμυρια πολλα για για αλισβερισια!!
    Οχι μονο ο κορονοιος θα μεταλλαχτει εδω,αλλα θα αρχισουν να μεταλλασσονται και οι ανθρωποι και που θα κρυφτουν τα ποντικια που ροκανιζουν και την θρησκεια και την πολιτικη!!
    Θα ελθει μερα που το θανατικο θα φυγει απο παντου και στην κοζανη τα κρουσματα θαυξανονται γεωμετρικα!!
    Ο μεγαλυτερος εχθροςτου κοσμου ειναι η φτωχεια,ελεγε ο Γκαντι!!
    Φτωχεια υπαρχει,ταλιμπανισμος υπαρχει,τα χρηματα στα χερια των ισχυρων υπαρχουν( στην παρα-εκκλησια και στους” αριστους” της αχρηστειας υπαρχουν),τι χρείαν εχομεν μαρτύρων;
    Οπου φτωχεια και ταλιμπανισμός
    Καλα κρατεί ο κορονοιός!!

    1. Κανένα κανάλι δε θα ναι πουθενά..τους ταιζει καλά ο Κούλης να δείχνουμε την υπέρλαμπρη μαρεέβα..την άλλη φορά να στείλετε και στρατό..άκου εκεί αστυνομία…πως σας πήγε η ψυχή ρε..βόδια χαροκαμενο άνθρωπο έχασε μάνα πατέρα,αδελφό ..καρκίνο έχει..στα κόκκαλα..πάει να πει ξέρετε ρε μο@#0λοι τι τον περιμένει άμα δε βρεθει δότης συμβατος..με αυτιστικό παιδί άνεργος..όχι δε κόβεται το ρεύμα σε βίλες στην Εκάλη και άλλου…που χρωστάνε τα διπλάσια..το φουκαρα βρήκατε ρε που ζει μες στη τέφρα στο αη δημητρη…Τερατα

  4. Καποτε πρεπει να απομυθοποιηθει το: εκκλησια ειναι ο κληρος και ο λαος!!
    Εκκλησια ειναι μονο οι ” επισκοποι”!!!
    Προχθες αποκαλεσε τους τοπικους αρχοντες αγιομαχους!
    Αυτολεξει: ο δημος της κοζανης ειναι αγιομαχος!
    Την ιδια ημερα ζηλώσας τον ζηλον ιεροεξεταστών εστειλε στις πυρές γονεις και νεολαια!!
    Αντιπροχθες αποκαλεσε ανθρωπους ανθρωποειδη!!
    Αντι- παρα- προχθες αποκαλεσε την Βουλη,ναο της δημοκρατιας,βόθρο!!
    Ποιος απλος ιερεας,ποιος πολιτικος υψωσε φωνη διαμαρτυριας,ποιος ορθωσε το αναστημα του,στον κοτζαμ μπασι;μεγαλο κεφαλι,στον κοτζαμπαση,ποιος τολμαει να εναντιωθει στον ντερμπεν αγα,ντερμπεν παραφθορα απο το ντεμπρεμ που σημαινει: σεισμος- αγας,δερβεναγας!
    Ποιος θα αντισταθει στον ντραγατζι,τον αγροφυλακα,στον μπεξη,στον δραγατη;
    Ολες οι σκληρες τουρκικες λεξεις βγηκαν για να χαρακτηρισουν τον δεσποτισμο και τον κοτζαμπασισμο της τουρκοκρατιας!!και αφου αποκαλεσε αγιομαχους τους τοπικους αρχοντες,αρχισε να προσευχεται με υ π ο μ ο ν η και ε π ι μ ο ν η στην Αγια Αικατερινη….
    Και η Αγια Αικατερινη στις 24 Νοεμβριου τρεχοντος ετους,παραμονη της εορτης της,θα του πει:γιατι αποκαλεις τους ανθρωπους: ανθρωποειδη,βοθρους και αγιομαχους;θελεις και στην καινουρια εκκλησια να αποκαλεις τους ανθρωπους ανθρωποειδη;
    ( Καποτε οταν κοινωνουσε ο τσαρος,πεταχτηκε ο αγιος Ανδρεας,ο κατα Χριστον σαλός και ειπε απευθυνομενος στον μισητο τσαρο: δεν φτανει τοσο αιμα των ανθρωπων που ηπιες,θελεις να πιεις και το Αιμα του Χριστου μου;( θεια κοινωνια)
    Επανερχομαστε!!
    Και ανημερα της εορτης ο ” επισκοπος” θα πει απο αμβωνος,αφου στολισει παλι τον λογο του με τα ανθρωποειδη και ζητω! η χωροφυλακη,η Αγια ακουσε τις προσευχες….ειδε την ταπεινη μου υπομονη,την αγια επιμονη μου και ηβουληθη συνιεναι….και αυτο που να κανω,θα το κανω….
    Υπαρχουν και δυο αλλες τουρκικες λεξεις,προσφορες για το θεατρο σκιων και γελοιοποιησης!
    Οι λεξεις καρα- γκιοζ και χατζι- ιβαζ,χατζη- αβατης( προσκυνητης,χατζι και ιβαζ δουλοπρεπης!!
    Καποιος παιζει τον ρολο του πονηρου και καποιοι τον ρολο των υποταγμενων….
    Καποιος ειναι ο αδυναμος κρικος στην αλυσιδα της αξιοπρεπειας,της ανθρωπιας,της αγαπης Χριστου!!
    Καποιος πρεπει να τα μαζευει….τα λογια του,εννοω…λογια υποκρισιας,αντιορθολογισμου με 4.000.000 ευρω παραπανω στην πουγκα! Bag( παγκα- ριον εις την κυπριακην διαλεκτον)
    Μαλλον και στην εποχη του Αισχυλου,που,ειπε: μισω ολους τους θεους,μαλλον υπηρχαν πολλες- πολλες οικογενειες χωρις ” ηλεκτρικο ρευμα” μεσα στην παγωνια,στο χιονι στην ελευσινα του!!
    Υστερογραφο!
    Απο το δερβεναγας βγηκε η λεξη Δερβενι,πολη εξω αποτην θεσνικη!!
    Δερβενι σημαινει και στενο περασμα!
    Απο αυτα τα στενα ειχε περασει καποτε ο ντερμπενω η ντεμπρεμ αγας,δηλαδη ο αγας που προκαλουσε,σεισμο στο περασμα του!!

  5. Εάν μπορείτε να βρείτε το ύψος του λογαριασμού κ έναν αριθμό λογαριασμού η το τηλέφωνο της οικογένειας αυτης.ΕΛΕΟΣ!

  6. ΕΛΕΟΣ μες την χειμωνια να κόβεται το ρεύμα σε οικογένεια με παιδιά ανεξάρτητα αν υπάρχει η όχι πρόβλημα… ΑΛΛΆ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΎΣ…????

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.