Δημήτρης Καραθανάσης: «Συγχαρητήρια στη διευθύντρια της Παθολογικής του Νοσοκομείου Κοζάνης Ευθαλία Ράνδου και στους συναδέλφους της για τη συμμετοχή σε Διεθνή έρευνα για την Κολχικίνη στην αντιμετώπιση του κορονοϊού»



Του Δημήτρη Καραθανάση:

ΕΜΒΟΛΙΟ SOS

– και λοιπόν απ ότι φαίνεται θα περιμένουμε τουλάχιστον 3 μηνες για να μάθουμε αν τελικά το 2021 θα είναι καλύτερο απο το 2020

– Τα εμβόλια προς το παρόν δεν είναι αρκετά για να εμβολιαστεί το σύνολο του πληθυσμού. Τον Απρίλη – Μάη, και αν, και εφόσον πάρουν άδεια και άλλες εταιρίες και αυξηθεί η παραγωγή, θα μπορούμε να τα ξαναπούμε για την πρόβλεψη εντός του 2021.

– Από την πρώτη στιγμή καναλάρχες και πολιτικές ηγεσίες, έστρεψαν το ενδιαφέρον και τις ελπίδες του κόσμου στο εμβόλιο.

– Κάτι ακατανόητο μιας και το πιο αποτελεσματικό για τις ασθένειες συνήθως είναι (εκτός της πρόληψης βέβαια) να υπάρχουν φάρμακα που να αντιμετωπίζουν με επιτυχία τη θεραπεία προσβεβλημένων από ιό πολιτών.

– Άλλωστε ακόμα και τα υπάρχοντα αντιγριπικά εμβόλια έχουν αποτελεσματικότητα από 40-60%. Υπάρχουν όμως κάποια αρκετά αποτελεσματικά αντιγριπικά φάρμακα που σώζουν εν πολλοίς την κατάσταση. Κατ’ αυτό τον τρόπο δεν “μαντρώνεται” όλος ο πλανήτης για την οποιαδήποτε γρίπη

– Το βάρος της έρευνας έπεσε στα εμβόλια

– Τα πολλά δισεκατομμύρια εκεί είναι προφανώς και όχι σε φτηνές λύσεις τύπου “ταμιφλού”.

– Και η Ευρωπαική Ενωση βεβαίως, αντι να χρηματοδοτήσει έρευνες φαρμάκων σε πανεπιστήμια και νοσοκομεία, έδωσε δισεκατομμύρια ως προκαταβολή για εμβόλια που ΘΑ έρθουν σε ικανοποιητικό αριθμό για το σύνολο του πληθυσμού μετα από 2 χρόνια.

– Τι να σκεφτείς πια !!!!

Συγχαρητήρια στη συμπατριώτισσά μας και διευθύντρια της παθολογικής στο Μαματσειο Κοζάνης, Ευθαλια Ρανδου και στους συναδέλφους της, η κλινική της οποίας συμμετείχε σε Διεθνή έρευνα για την κολχικίνη στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

– Υποθέτω πως αυτοί οι γιατροί, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ στηρίχτηκαν απο το κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση για την έρευνά τους με ενα κομμάτι απο τα δισεκατομμύρια που μοιράζουν δεξια κι αριστερά εδώ κι ένα χρόνο.

Τι ? Δεν είναι δουλεια των ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ των νοσοκομείων η ερευνα ? 5-6 πολυεθνικές και ξερό ψωμί …

Καλή Λευτεριά..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.