Προγνωστικά Πρέμιερ Αγγλίας και Σουπερ Καπ Τελικός Ιταλίας



Η μεγάλη αναμέτρηση Γιουβέντους – Νάπολι που δίνει τίτλο και η προσπάθεια της Σίτι να πιάσει κορυφή στην Πρέμιερ ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τετάρτης. 

Φαβορί υπάρχουν και στις δύο αναμετρήσεις, αλλά το πιθανότερο είναι να μην επιβεβαιωθούν και τα δύο απόψε, σε μια έτσι και αλλιώς ενδιαφέρουσα στοιχηματική βραδιά με αποδόσεις που βρίσκουμε στο pamestoixima.gr του ΟΠΑΠ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ  ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποδέχτηκε την Κρίσταλ Πάλας και τη συνέτριψε με 4-0, συμπληρώνοντας πέντε σερί αγωνιστικές για το πρωτάθλημα. Από την αρχή του αγώνα οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έδειξαν ότι δεν είχαν διάθεση να αφήσουν έστω και την παραμικρή ελπίδα στους αντιπάλους τους. Με αρκετή πίεση τους έκλεισαν στα καρέ τους και ουσιαστικά σκόραραν όποτε το επιθυμούσαν.                  

Το σημαντικότερο νέο όμως ήρθε από το “Άνφιλντ” όπυ Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ έμειναν στο 0-0. Αποτέλεσμα που έφερε τους “πολίτες” στο -2 (αλλά με έναν αγώνα λιγότερο) από τους συμπολίτες τους και τους έδωσε την ευκαιρία να προσπεράσουν την ομάδα του Κλοπ.     

Στατιστικά Στοιχήματος:Αήττητη για εννιά αγωνιστικές στην Πρέμιερ.  

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έχει να αγωνιστεί στην Πρέμιερ από την πρωτοχρονιά όταν έχασε από την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ με 2-1. Στη συνέχεια τα πολλά κρούσματα κορονοιού δεν της επέτρεπαν να συμπληρώσει ενδεκάδα και ο μόνος αγώνας που έδωσε ήταν για το κύπελλο με την Λίβερπουλ. Και σε αυτόν αγωνίστηκε με την Under-23 και γνώρισε φυσιολογικά την ήττα-αποκλεισμό με 4-1.              

Δεν ήταν καθόλου κακή μέχρι να της χτυπήσει ο ιός την πόρτα και κατάφερνε να διατηρείται ψηλά στην βαθμολογία και να προσπαθεί να πλασαριστεί στις ομάδες που θα πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Άγνωστο το πόσο θα την επηρεάσει για τη συνέχεια η αγωνιστική απραξία.  

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει στους τελευταίους δέκα εκτός έδρας αγώνες της.  

ΠΡΟΤΑΣΗ: Εύκολο βράδυ αναμένεται για την Σίτι που είναι εμφανώς ανώτερη από την “μουδιασμένη” αντίπαλό της.  

Επιλογή μας ο άσος (-1.5 Α.Η.) σε απόδοση 1.725. Δείτε εδώ τα προγνωστικά της προηγούμενης εβδομάδας.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΝΑΠΟΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πήρε αυτό που άξιζε στο Μιλάνο γνωρίζοντας την ήττα από την Ίντερ με 2-0. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την γηπεδούχο, κάτι που αναγνώρισε και ο προπονητής της Πίρλο μιλώντας για ομάδα που έπαιξε φοβισμένα και που δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα. Για την ιστορία δέχτηκε τα γκολ στην αρχή των δύο ημιχρόνων, στο 12ο και 52ο λεπτό.      

Η ήττα την πέταξε – έστω και προσωρινά – εκτός πρώτης τετράδας και κυρίως μείωσε σε σημαντικό βαθμό τις όσες ελπίδες διατηρούσε για κατάκτηση του Σουντέτο για 10η συνεχόμενη φορά. Και το χειρότερο για τους “μπιανκονέρι” είναι ότι έχουν χάσει το “πιστοποιητικό” ανωτερότητας που διατηρούσαν σταθερά τα τελευταία χρόνια.       

Στατιστικά Στοιχήματος: Over 2.5 τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς για το πρωτάθλημα. 

ΝΑΠΟΛΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αν η Νάπολι είχε την ίδια αποτελεσματικότητα όπως στην αναμέτρηση με την Φιορεντίνα και σε προηγούμενα ματς της, ίσως τώρα να ήταν πρώτη και με απόσταση. Οι Ναπολιτάνοι υποδέχτηκαν την ομάδα της Φλωρεντίας και κάνοντας γκολ σχεδόν κάθε ευκαιρία επικράτηαν με 6-0. Ήδη από το πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 4-0 και δείχνει ανάγλυφα το τι έγινε στο “Ντιέγκο Μαραντόνα”.          

Ακολουθεί η επικίνδυνη αποστολή στην Βερόνα και σε άλλη περίπτωση η Νάπολι ίσως να μην έπαιρνε και τόσο ζεστά την υπόθεση “Σούπερ Καπ”. Έχοντας όμως απέναντί της την Γιουβέντους είναι βέβαιο ότι θα κάνει τα πάντα για να επικρατήσει. Χωρίς τον μέσο Φαμπιάν Ρουίθ που είναι θετικός με κορονοιό και τους τραυματίες Μαλκουίτ (αμυντικό) και τον επιθετικό Οσιμέν η αποστολή.          

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα σερί Over 2.5. . 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ευάλωτη και κορεσμένη δείχνει η φετινή Γιουβέντους. Από την άλλη πλευρά η Νάπολι αν αρχίσει να πιστεύει στον εαυτό της μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα. Με κάλυψη θα πάμε προς τους “νότιους”.         

Επιλογή μας το διπλο DNB σε απόδοση 2.10

 *Ο τελικός του Σούπερ Καπ είναι μονός και διεξάγεται στο ουδέτερο «Μαπέι Στέιντιουμ» (έδρα της Σασσουόλο). Σε περίπτωση που δεν υπάρξει νικητής στα 90 λεπτά ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.