Προγνωστικά στοιχήματος 12 Ιανουαρίου



4 παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα Τρίτη, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο. Το ενδιαφέρον στρέφεται σε Ισπανία Γερμανία και Αγγλία.

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22.00)

Το εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής δίνουν οι δύο ομάδες το οποίο είχε αναβληθεί λόγο ειδικής άδειας στην Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρώντας τη θέση τους στα φαβορί για κατάκτηση της Λα Λιγκα στα μακροχρόνια στοιχήματα της bet365,  με ένα βαθμό διαφορά από την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και 3 παιχνίδια λιγότερα, μιας και ούτε την προηγούμενη αγωνιστική έγινε το παιχνίδι κόντρα στην Μπιλμπάο λόγω κρουσμάτων στους «Βάσκους». Μελανό σημείο για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε το τελευταίο διάστημα ο ταπεινωτικός αποκλεισμος από την συνέχεια του κυπέλλου κόντρα σε ομάδα από την 4η κατηγορία.

Από την άλλη η Σεβίλλη βρίσκεται στην επόμενη φάση του copa del rey, ενώ παραμένει αήττητη στα τελευταία 9 παιχνίδια της έχοντας 7 νίκες και δύο ισοπαλίες. Φαβορί παραμένουν όπως ήταν πιθανό οι «ροχιμπλάνκος» όμως η Σεβίλλη είναι πάντα μία υπολογίσιμη δύναμη, η προϊστορία των μεταξύ τους παιχνιδιών μας δείχνει γκολ και θέαμα, με το σενάριο να σκοράρουν αμφότερες να έχει επαληθευτεί στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις.  Ποντάρισμα το Goal-Goal  σε απόδοση 2.10

Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης από το τελευταίο αγώνα των 2 ομάδων:

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ (20.00)

Εντός έδρας συντριβή με 4-0 γνώρισε η Γρανάδα την περασμένη αγωνιστική στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα κάνοντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις στην φετινή Λα Λίγκα. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεζ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να απειλήσει τους «Μπλαουγκράνα» με αποτέλεσμα να σημειώσει την 3η ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια. Παρόλα αυτά βρίσκεται ακόμα στην 7η θέση της βαθμολογίας με μοναδικό στόχο για ακόμη μία φορά την έξοδο της στην Ευρώπη. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Οσασούνα παραμένει αήττητη στα τελευταία 5 παιχνίδια της, έχοντας 4 ισοπαλίες και μία νίκη, αυτήν κόντρα σε ομάδα της 3η κατηγορίας για το κύπελλο. Παρά τις καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια της αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στην βαθμολογία, καθώς  βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με 15 βαθμούς σε 17 παιχνίδια. Η Γρανάδα έχει την ποιότητα να επιβληθεί στην αναμέτρηση και το 2.45 στον άσσο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Διαβάστε εδώ τις τελευταίες αθλητικές και στοιχηματικές ειδήσεις.

 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (21:45)

Μια θέση στους 16 του Κυπέλλου Γερμανία θα διεκδικήσουν οι δύο ομάδες με τον νικητή να αντιμετωπίζει την Έσεν στον επόμενο γύρο. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αγνοώντας την χαρά της νίκης στα 3 τελευταία παιχνίδια με δύο ήττες και μία ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική στο παιχνίδι κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, έχοντας μάλιστα πολλά παράπονα από τον διαιτητή για μία φάση στο τελευταίο λεπτό σε χέρι του αμυντικού της Βέρντερ. 

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε τρομερή φόρμα προερχόμενοι από τρεις σερί νίκες, αποτελέσματα που τους έχουν φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρώτη εξάδα με στόχο φυσικά την έξοδο στην Ευρώπη. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν άνετα εκτός έδρας της Μάιντζ με 2-0 φτάνοντας της πέντε νίκες έως τώρα στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα στο πρώτο παιχνίδι του χρόνου,  εκεί όπου η Άιντραχτ επικράτησε με 2-1 εντός έδρας. Αμφότερες διαθέτουν μεγάλη ποιότητα από την μέση και μπροστά και περιμένω ένα παιχνίδι αντάξιο της δυναμικής και των δύο. Ποντάρισμα το Over 3 σε απόδοση 1.90.

Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης από το τελευταίο αγώνα των 2 ομάδων:

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (20.00) 

Δύσκολη έξοδος για την Νιούκαστλ πού θέλει να εξαργύρωση την καλή εμφάνιση παρά τον αποκλεισμό  το περασμένο Σάββατο από την Άρσεναλ για το Κύπελλο Αγγλίας. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς αγνοώντας τη χαρά της νίκης για πάνω από  πέντε παιχνίδια. 

Από την άλλη η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι μακράν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας βρισκόμενη στην τελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς σε 17 παιχνίδια, έχοντας δύο ισοπαλίες και 15 ήττες. Οι τιμές των αποδόσεων δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα των δύο ομάδων με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλες πιθανότητες να φύγουν με το διπλό από το «Μπράμαλ Λέιν». Επιλογή η νίκη της Νιούκαστλ με κάλυψη στην ισοπαλία (2DNB) σε απόδοση 2.10

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.’’

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.