Ν. Χαρδαλιάς: «Άρση των επιπλέον περιοριστικών μέτρων στο Δήμο Κοζάνης – Παράταση σε Εορδαία, Κρόκο και Σιάτιστα»



Την άρση των μέτρων στον Δήμο Κοζάνης πλην του Κρόκου ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Επίσης άρση των μέτρων στον Δήμο Βοΐου πλην της Σιάτιστας.

Τέλος, στον Δήμο Εορδαίας παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα μέχρι και τις 25 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή αποφάσισε τη άρση των μέτρων στο δήμο Κοζάνης, και στο δήμο Βοΐου λόγω της βελτίωσης της επιδημιολογικής εικόνας των περιοχών αυτών.

Στην περίπτωση του Κρόκου και της Σιάτιστας, καθώς και του δήμου Εορδαίας τα μέτρα παρατείνονται μέχρι τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, καθώς αυτή τη στιγμή ο δήμος Εορδαίας έχει 104 ενεργά κρούσματα με 196 στενές επαφές, ενώ ο Κρόκος 31 ενεργά κρούσματα σε σύνολο 2.977 κατοίκων και 35 στενές επαφές και η Σιάτιστα 19 ενεργά κρούσματα και 34 στενές επαφές.

Σάκης Νάσιος για το KOZANILIFE.GR

 

11 σχόλια στο άρθρο “Ν. Χαρδαλιάς: «Άρση των επιπλέον περιοριστικών μέτρων στο Δήμο Κοζάνης – Παράταση σε Εορδαία, Κρόκο και Σιάτιστα»

  1. Πρέπει στη Σιάτιστα να τους κλείσουν μεσα. Όλη την ώρα γυρίζουν εξω, άτομα που νοσούν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει!!! Την πληρώνουμε εμείς , που τηρούμε τα μέτρα.

    1. Μαρία για να βλέπεις ότι γυρνάνε έξω άρα και εσύ σβουριζεις έξω και τους βλέπεις…. Γιαυτό κάτσε στη γυάλα σου στου υπόγειο σου στον τάφο σου ή όπου αλλού θες και άσε τον κόσμο να ζήσει γιατί όπως κατάλαβα εσύ απλά περιμένεις το χάρο

  2. Μαρία για να βλέπεις ότι γυρνάνε έξω άρα και εσύ σβουριζεις έξω και τους βλέπεις…. Γιαυτό κάτσε στη γυάλα σου στου υπόγειο σου στον τάφο σου ή όπου αλλού θες και άσε τον κόσμο να ζήσει γιατί όπως κατάλαβα εσύ απλά περιμένεις το χάρο

    1. Δεν είμαι απο Σιάτιστα, απλά έχω γνωστούς, οι οποίοι μάλιστα νοσούν και βγαίνουν έξω, γιατί δεν ελέγχει κάνεις και δεν τους νοιάζει κιόλας. Όσο για το χάρο όλοι θα πεθάνουμε κάνεις δεν θα μείνει εδώ!!!

  3. Κυρια Μαρια δεν πειραζει να τους βλεπεις και να διαμαρτυρεσαι.
    Δεν πιστευω να εισαι απο εκεινους που καταδιδουν κοσμο στην αστυνομια γιατι δε φορανε μασκα

    1. Δίκιο έχεις..αλλά και οι ντόπιοι δε πάνε πίσω..κλείστε τον κρόκο..κλείστε τη Σιάτιστα..ώρε που πάμε γεμίσαμε..στην Σπιναλόγκα στη Σπιναλόγκα..έχουν γριππη έχουν γριππη…θερίζει στους 85+με υποκείμενα..συγνώμη που θα τους ανχωσω βραδιάτικα αλλά και το απλό κρύωμα άμα είσαι με υποκείμενα νοσήματα και 85+ ηλικία πάλι κινδυνευεις προσδόκιμο ζωής για την ελλαδα 79 χρόνια για τους αντρες 84 για της γυναικες…κουιζ παππούς 85αρης αν τον ρωτούσαν θες να περάσεις με τα εγγονια σου ή μονος τα Χριστούγεννα (που μπορει να ναι και τα τελευταία του με ή χωρίς κορωνοιο)αν απαντούσε με τους δικους μου γιατι του το απαγορευσαμε τη σοι Δημοκρατία είναι αυτή;ανθρώπινα δικαιώματα δε καταπατούνται;

  4. Πάει πολίτης τώρα σε έναν ΟΑΕΔ…ενχειρισμενος..και φωνάζει ανοίξτε μου έχει κρύο έκανα μπάι μπας..βγαίνει η τσουραπο..στο παράθυρο και του λέει ..πρέπει να κλείσετε ραντεβού…από που..από το ίντερνετ..δε έχω..τοτε από το τηλέφωνο..αφού δε το σηκώνεται…να επιμένετε του λέει και του κλείνει το παράθυρο…να χέσω την τσουραπο και αυτό τον πολιτικάντη που εγλυψε και την διόρισε για να περνει το χιλιάρικο μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει..όχι δεν έγινε στη Ελλάδα..ούτε στην κοζανη άλλου έγινε στην ταγκανικα..τέτοια δε συμβαίνουν σε πολιτισμένα κρατη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.