Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: «Δημιουργούνται πρακτικά σημαντικά προβλήματα αθέμιτου ανταγωνισμού ανάμεσα στους Δήμους Πτολεμαΐδας – Κοζάνης»



Δυστυχώς τα νέα ακόμη μία φορά είναι πολύ άσχημα για την περιοχή μας .

Η κυβέρνηση δεν αφουγκράστηκε την αγωνία μας, την κινητοποίηση που έγινε από όλους μας.

Έκλεισε τα αυτιά της ανακοινώνοντας το τελικό χτύπημα σε μια περίοδο που αρχίζουν οι εκπτώσεις και θα μπορούσαν τα εμπορικά καταστήματα να δουλεύουν .

Ο ‘’Θάνατος του Εμποράκου’’ ένα συνεχιζόμενο έργο στην περιοχή μας που βάλλεται με την απολιγνιτοποίηση.

Ο θάνατος αυτών που στηρίζουν παραδοσιακά την ελληνική οικονομία μας – αυτών που μάτωναν καθημερινά στα δέκα χρόνια της οικονομικής κρίσης που βίωσε η χώρα μας ώστε να κρατηθούν ζωντανοί για να μη καταρρεύσει η οικονομία μας.

Κρατήσαμε τις επιχειρήσεις μας κλειστές, είμαστε στο ‘’κόκκινο’’ από τις 15 Οκτωβρίου σεβόμενοι την απόφαση της κυβέρνησης.

Όμως; Ήρθε η σημερινή ανακοίνωση που μας έδωσε το τελειωτικό χτύπημα.

Αποφάσισε για εμάς… χωρίς ΕΜΑΣ!

Με τις σημερινές αποφάσεις της κυβέρνησης δημιουργούνται πρακτικά σημαντικά προβλήματα αθέμιτου ανταγωνισμού ανάμεσα στους Δήμους Πτολεμαΐδας –Κοζάνης και γενικά στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Αποδεικνύετε δε ότι το παρατεταμένο lockdown δεν έχει αποδώσει εδώ και 3 μήνες. Ακόμα και σήμερα δεν δικαιολογείται η αύξηση των κρουσμάτων .
Κλείνοντας δεν θα παραβλέψουμε να πούμε το ‘’Ευχαριστώ’’ για την τρίμηνη προσφορά και στήριξη στον αγώνα μας τους βουλευτές του Νομού Κοζάνης , το ΕΒΕ Κοζάνης και την Περιφέρεια .

Ο Εμπορικός Σύλλογος παρακαλεί το καταναλωτικό κοινό να στηρίξει την τοπική κοινωνία από την

Δευτέρα 18-01-2021 με το click away και ώρες 7:00 έως 5:30 ώστε ο τόπος μας να μείνει ζωντανός όπως του αξίζει.

Με εκτίμηση το Δ.Σ
Του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: «Δημιουργούνται πρακτικά σημαντικά προβλήματα αθέμιτου ανταγωνισμού ανάμεσα στους Δήμους Πτολεμαΐδας – Κοζάνης»

  1. “Με τις σημερινές αποφάσεις της κυβέρνησης δημιουργούνται πρακτικά σημαντικά προβλήματα αθέμιτου ανταγωνισμού ανάμεσα στους Δήμους Πτολεμαΐδας –Κοζάνης και γενικά στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας”

    Αυτό τώρα τι το θέλατε, εσείς δεν γράφατε ειρωνικά όταν κλείσανε την εστίαση στην Κοζάνη ελάτε για καφέ στην Πτολεμαΐδα σας περιμένουμε ;.
    Κατά τα άλλα μαζί σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.