Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Αυτό το νέο ξεκίνημα απαιτεί μεγάλη πειθαρχία – Να αποδείξουμε για άλλη μία φορά ότι αξίζουμε την καλύτερη αντιμετώπιση από την πολιτεία»



Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Αυτούς του τρείς μήνες δώσαμε μεγάλους αγώνες και οι προτάσεις μας ήταν πάντα ρεαλιστικές. Πάντα γίνονταν μετά από πολύ σκέψη, σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Σήμερα ακούσαμε με χαρά ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε τα καταστήματά μας από τη Δευτέρα 18-01-2021 με πολύ συγκεκριμένους όρους και κανόνες.

Αυτό το νέο ξεκίνημα έχει μια διαφορετική απαίτηση από όλους μας. Απαιτεί μεγάλη πειθαρχία. Απαιτεί να δείξουμε τη μέγιστη υπευθυνότητα και να τηρήσουμε όλα τα μέτρα για την δημόσια υγεία και ασφάλεια και να δώσουμε αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους πελάτες μας.

Από την Δευτέρα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί για να αποδείξουμε για άλλη μία φορά ότι αξίζουμε την καλύτερη αντιμετώπιση από την πολιτεία. Ευχόμαστε καλές δουλειές και με πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία ξαναπιάνουμε δουλειά!

Για το προτεινόμενο ωράριο για τα μέτρα προστασίας θα ακολουθήσει ανακοίνωση αφού εκδοθεί το ΦΕΚ.

Με εκτίμηση Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.