Εξαδάκτυλος: «Τεχνικά προβλήματα κρατούν την Κοζάνη σε σκληρό lockdown – Το καθεστώς της Κοζάνης πρέπει να αναθεωρηθεί άμεσα»

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Σύμφωνα με τον κ. Εξαδάκτυλο η Κοζάνη κακώς παραμένει σε συνθήκες σκληρού λοκντάουν, αφού η πραγματική επιδημιολογική της κατάσταση δεν ανταποκρίνεται στον βαθμό των μέτρων που συνεχίζουν να ισχύουν στην περιοχή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, το καθεστώς πρέπει να αναθεωρηθεί άμεσα, ενώ υποστήριξε ότι η κατάσταση οφείλεται σε «τεχνικά προβλήματα.

«H αλήθεια είναι ότι το καθεστώς της Κοζάνης πρέπει αν αναθεωρηθεί άμεσα επί τα βελτίω. Φαίνεται ότι υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που κρατούν την Κοζάνη σε ένα επίπεδο όπου δεν βρίσκεται πραγματικά», εξήγησε ο κ. Εξαδάκτυλος.

Μάλιστα, όταν κλήθηκε να εξηγήσει τι εννοεί με τη φράση «τεχνικά προβλήματα», σημείωσε ότι υπήρξε καθυστερημένη ενσωμάτωση αποτελεσμάτων των τεστ, με αποτέλεσμα να βγουν λάθος συμπεράσματα για την επιδημιολογική εικόνα της πόλης.

«Ενσωματώθηκαν τεστ με καποια καθυστέρηση που αυτό κάποια στιγμή μπορεί να συμβαίνει, μπορεί μ’ αυτό το πράγμα να βγάζει κανείς λάθος συμπεράσματα», ανέφερε συγκεκριμένα.

Από το koutipandoras.gr

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

2 σχόλια στο άρθρο “Εξαδάκτυλος: «Τεχνικά προβλήματα κρατούν την Κοζάνη σε σκληρό lockdown – Το καθεστώς της Κοζάνης πρέπει να αναθεωρηθεί άμεσα»

  1. Σύμφωνα με τον κ. Εξαδάκτυλο η Κοζάνη κακώς παραμένει σε συνθήκες σκληρού λοκντάουν….

    Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δεν θα απολογηθεί ;

  2. Αφού το προτείνει ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου η Κυβέρνηση, οι αρμόδιοι Υπουργοί, οι τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές γιατί κωφεύουν ;;;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.