Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Σήμερα ανακοινώθηκε ένας αριθμός κρουσμάτων με πιθανότητα λάθους! Ένα τέτοιο λάθος, αν είναι λάθος, που κοστίζει στις ζωές χιλιάδων μικρομεσαίων»

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

κ. Περιφεριεάρχη, κ. Δήμαρχε, αξιότιμοι κύριοι βουλευτές,

Το τελευταίο τρίμηνο βρισκόμαστε σε μια καλοστημένη θεατρική παράσταση που δυστυχώς εμείς οι μικρομεσαίοι έχουμε το ρόλο του κομπάρσου. Το μαρτύριο της σταγόνας όπου η άρση του Lockdown μετατίθεται από βδομάδα σε βδομάδα.

Απαιτούμε από τις 16 Οκτωβρίου μια επίσημη ενημέρωση για το τι πραγματικά συμβαίνει με την αναφορά των καθημερινών κρουσμάτων. Ακόμη και σήμερα δεν υπάρχει κάποιος να μας απαντήσει υπεύθυνα; ΣΟΒΑΡΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ όμως!! Πολλά ζητάμε μετά από τρείς μήνες σκληρού Lockdown; Εμείς δεν έχουμε δικαιώματα;

Σήμερα ανακοινώθηκε ένας αριθμός κρουσμάτων με πιθανότητα λάθους! Αν είναι δυνατόν! Ένα τέτοιο λάθος, αν είναι λάθος, που κοστίζει στις ζωές χιλιάδων μικρομεσαίων που περιμένουν να δουλέψουν για να ζήσουν είναι εγκληματικό!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

 

 

 

 

2 σχόλια στο άρθρο “Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Σήμερα ανακοινώθηκε ένας αριθμός κρουσμάτων με πιθανότητα λάθους! Ένα τέτοιο λάθος, αν είναι λάθος, που κοστίζει στις ζωές χιλιάδων μικρομεσαίων»

  1. Την Παρασκευή όλοι πορεία στην περιφέρεια να καταθέσουμε της άδειες τα κλειδιά και τα χρέη μας.

  2. Τώρα θυμήθηκε να φωνάξει ο ανύπαρκτος Περιφερειάρχης… τον θάνατο του μικρομεσαίου εμπόρου και των επιχειρήσεων ποιος θα τον πληρώσει…????

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.