Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Ιατρείου Κοζάνης και του Συλλόγου «Μανώλη Μαζί Μπορούμε» στους Αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Βαβλιάρα και Παναγιώτα Γκατζαβέλη



Το Κοινωνικό Ιατρείο Κοζάνης και ο Σύλλογος «Μανώλη Μαζί Μπορούμε» τον οποίο ίδρυσε ο Ερωτόκριτος Κιμιωνής και που είναι μια ομαδική δράση αγάπης και προσφοράς στα παιδιά με αυτοάνοσα των οποίων οι οικογένειες δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις μεγάλες δαπάνες που απαιτούνται ,προκειμένου αυτά τα παιδιά να μεταβούν σε νοσοκομείο του εξωτερικού για την θεραπεία τους.

Νιώθουμε την ιδιαίτερη ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. ΒΑΒΛΙΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟ Αντιπεριφερειάρχη επιχειρηματικής ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και την κ. ΓΚΑΤΖΑΒΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Αντιπεριφερειάρχη Οικονόμικων & διοίκησης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την προσφορά τους σε μάσκες που θα δωθούν σε οικογένειες και ευπαθή άτομα της περιοχής μας.

Τέτοιες ενέργειες αποτελούν ελπιδοφόρα απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον σκληρό αγώνα που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας. Ο αγώνας συνεχίζεται και σας ευχαριστούμε που σας έχουμε δίπλα μας και στηρίζετε έμπρακτα το έργο μας.

Η κοινωνία μας έχει όλους ανάγκη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.