Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Ιατρείου Κοζάνης και του Συλλόγου «Μανώλη Μαζί Μπορούμε» στους Αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Βαβλιάρα και Παναγιώτα Γκατζαβέλη

Το Κοινωνικό Ιατρείο Κοζάνης και ο Σύλλογος «Μανώλη Μαζί Μπορούμε» τον οποίο ίδρυσε ο Ερωτόκριτος Κιμιωνής και που είναι μια ομαδική δράση αγάπης και προσφοράς στα παιδιά με αυτοάνοσα των οποίων οι οικογένειες δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις μεγάλες δαπάνες που απαιτούνται ,προκειμένου αυτά τα παιδιά να μεταβούν σε νοσοκομείο του εξωτερικού για την θεραπεία τους.

Νιώθουμε την ιδιαίτερη ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. ΒΑΒΛΙΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟ Αντιπεριφερειάρχη επιχειρηματικής ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και την κ. ΓΚΑΤΖΑΒΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Αντιπεριφερειάρχη Οικονόμικων & διοίκησης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την προσφορά τους σε μάσκες που θα δωθούν σε οικογένειες και ευπαθή άτομα της περιοχής μας.

Τέτοιες ενέργειες αποτελούν ελπιδοφόρα απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον σκληρό αγώνα που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας. Ο αγώνας συνεχίζεται και σας ευχαριστούμε που σας έχουμε δίπλα μας και στηρίζετε έμπρακτα το έργο μας.

Η κοινωνία μας έχει όλους ανάγκη.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.