Επιστολή των Βουλευτών Κοζάνης της Ν.Δ. προς τους αρμόδιους Υπουργούς για τα μέτρα που λήφθηκαν λόγω COVID-19 και υποβολή προτάσεωνΣτις 21/12/20 οι τέσσερις Βουλευτές Ν. Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας αποστείλαμε επιστολή προς τους αρμόδιους Υπουργούς για τα μέτρα που λήφθηκαν λόγω COVID-19 και διατυπώσαμε συγκεκριμένες προτάσεις.

Αξιολογήσαμε κριτικά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από άποψη έντασης και ποιότητας και ειδικότερα ως προς την επίδρασή τους στην τοπική επιχειρηματικότητα η οποία επηρεάστηκε σημαντικά.

Οι προτάσεις μας αφορούν στην υποβοήθηση λειτουργίας της αγοράς και των λαϊκών, στον χωροταξικό προσδιορισμό του προβλήματος και στη συνέχεια εστίαση για λήψη μέτρων.

Τέλος ζητήσαμε τη λήψη θετικών μέτρων υπέρ των επαγγελματιών του Ν. Κοζάνης και δεσμευτήκαμε να συμβάλλουμε άμεσα στην εξειδίκευσή τους εφόσον γίνει αποδεκτή η πρότασή μας.

Οι Βουλευτές Νομού Κοζάνης
Στάθης Κωνσταντινίδης
Παρασκευή Βρυζίδου
Μιχάλης Παπαδόπουλος
Γιώργος Αμανατίδης

Από το Γραφείο του Γιώργου Αμανατίδη
Βουλευτή Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

2 σχόλια στο άρθρο “Επιστολή των Βουλευτών Κοζάνης της Ν.Δ. προς τους αρμόδιους Υπουργούς για τα μέτρα που λήφθηκαν λόγω COVID-19 και υποβολή προτάσεων

  1. Τι μισθό και δώρα πήρατε κ. Βουλευτές τώρα της γιορτές γιατί εμείς δεν πήραμε ούτε κιμά για γιαπράκια

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.