Υπογραφή σύμβασης για την προμήθεια οχημάτων μηχανημάτων έργου και εξοπλισμού για την υποστήριξη υπηρεσιών του Δήμου Σερβίων



Τη σύμβαση για την προμήθεια οχημάτων μηχανολογικού έργου και εξοπλισμού για την υποστήριξη υπηρεσιών του Δήμου Σερβίων υπέγραψε ο Δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου. Το έργο με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ∆ΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ» είναι προϋπολογισμού µελέτης: 409.000,00 Ευρώ.

Η πίστωσή του προέρχεται από το Πρόγραµµα «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ ΙΙ», σύµφωνα µε απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η συγκεκριμένη σύμβαση αφορά σε ένα καινούργιο φορτηγό ανοικτής καρότσας µε ανατροπή µικτού βάρους 7.1 έως 7.4 tn, σε δυο καινούργια µικρά φορτηγά ανοικτής καρότσας µε ανατροπή µικτού βάρους 3, 5tn και σε ένα μικρό υδροφόρο όχηµα µικτού βάρους 7.1-7.4 tn (ωφέλιµη χωρητικότητα 3000lt), συνολικής αξίας 268.894,00 €.

Ο Δήμος Σερβίων με την προμήθεια των συγκεκριμένων οχημάτων πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες τόσο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, όσο και της Διεύθυνσης Υποστήριξης Καθημερινότητας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.