ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Ενίσχυση των μέτρων κατά του Covid-19

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συνεργάζεται στενά με τις διοικήσεις του Ομίλου ΔΕΗ ΑΕ (ΔΕΔΔΗΕ , ΔΕΗ ΑΝ) και ΑΔΜΗΕ για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προστασία των ίδιων των συναδέλφων όσο και των καταναλωτών.

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ απασχολούνται σε όλο τον κύκλο της παραγωγής και διάθεσης του απαραίτητου και βασικού αγαθού της ηλεκτρικής ενέργειας και απαιτείται να εργάζονται αδιάλειπτα στην Παραγωγή , τη Μεταφορά, τη Διανομή και την Εμπορία.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί όλους τους εργαζόμενους που η φύση της εργασίας τους δεν επιτρέπει να κάνουν τηλεργασία, να είναι σχολαστικοί και να ακολουθούν τους γενικούς κανόνες του ΕΟΔΥ για την προστασία έναντι της πανδημίας του κορωνοϊου.

Παράλληλα, ζητά από τις διοικήσεις του Ομίλου ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μηδενίζονται οι κίνδυνοι διασποράς στους χώρους εργασίας όπου εξ αντικειμένου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση εργαζομένων (ορυχεία, συνεργεία τεχνικών κ.α.)

Κρίνουμε απαραίτητη την ενίσχυση των μέτρων που ήδη λαμβάνονται σε καθημερινή βάση (π.χ. περισσότερα rapid test’s, απολυμάνσεις, θερμομέτρηση) σε όλους τους χώρους αλλά και την επέκταση όσων επιβάλλονται ή προτείνονται από τους υγειονομικούς (όπως τα μοριακά τεστ, αντισωμάτων).

Ακόμη, είναι σημαντικό να ενθαρρυνθούν οι διευθυντές των μονάδων και αυτοί με τη σειρά τους να ενθαρρύνουν τους εργαζόμενους για τη συστηματική τήρηση των οδηγιών.

Τέλος, θα ήταν σκόπιμο να εξεταστεί η ένταξη και των εργαζομένων του Ομίλου (που εργάζονται σε κρίσιμες μονάδες, για την Παραγωγή, Μεταφορά και Διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας) στο αρχικό πρόγραμμα εμβολιασμού όπως ήδη έχει αποφασιστεί ή εξετάζεται και για άλλες ομάδες εργαζομένων.

Με την ελπίδα ότι θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη ευχόμαστε σε όλους

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά !

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.