Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: Κολλάμε στη τζαμαρία μας Black Christmas ή ότι άλλο θελουμε για να εκφράσουμε συμβολικά τη διαμαρτυρία μας για την ελλιπέστατη στήριξη των επιχειρήσεωνΑγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, αύριο μετά από το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, ο Δήμος συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου με θέμα την Λήψη απόφασης σχετικά με τον συντονισμό ενεργειών και τις διεκδικήσεις της περιοχής μετά την επιβολή σκληρότερου lockdown στην ΠΕ Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Λάζαρος Μαλουτας και προσκεκλημένοι να πάρουν θέση είναι ο Περιφερειάρχης και οι τοπικοί βουλευτές.

Προτείνουμε όλοι αύριο να είμαστε στα καταστήματα μας στις 12.30( την ώρα που θα υπάρχει τηλεδιάσκεψη ) Κολλάμε στη τζαμαρία μας Black Christmas, ή ότι άλλο θελουμε για να εκφράσουμε συμβολικά τη διαμαρτυρία μας για την ελλιπέστατη στήριξη των επιχειρήσεων! Απαιτούμε πραγματική αποζημίωση και το χαμένο μας σεβασμό!

2 σχόλια στο άρθρο “Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: Κολλάμε στη τζαμαρία μας Black Christmas ή ότι άλλο θελουμε για να εκφράσουμε συμβολικά τη διαμαρτυρία μας για την ελλιπέστατη στήριξη των επιχειρήσεων

  1. ΣΩΣΤΟ.
    ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΩΝΟΥΣ ΜΑΛΟΥΤΑ-ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  2. Έχουν βολευτεί καλά με τον μισθό τους δεν μειώνεται καθόλου έχουν εξασφαλίσει και τα δισέγγονα τους τόσα χρόνια στης καρέκλες. Αλίμονο στους υπαλλήλους σε αναστολή και της επιχειρήσεις που τους κλείσαν τα μαγαζιά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.