Από ποιους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας προέρχονται τα χθεσινά κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή



Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει τα παρακάτω:

  1. ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Π.Ε. Κοζάνης την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 έχουν ως εξής:

    • Συνολικά βρέθηκαν 32 κρούσματα, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης, 13 στο Δήμο Εορδαίας, 9 στο Δήμο Βοΐου και 2 στο Δήμο Σερβίων.   

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ.,

    • στην Π.Ε. Γρεβενών συνολικά βρέθηκαν 11 κρούσματα στο Δήμο Γρεβενών.   
    • στην Π.Ε. Καστοριάς συνολικά βρέθηκαν 11 κρούσματα, εκ των οποίων 8 στο Δήμο Καστοριάς και 3 στο Δήμο Άργους Ορεστικού.   
    • στην Π.Ε. Φλώρινας συνολικά βρέθηκαν 11 κρούσματα, εκ των οποίων 9 στο Δήμο Φλώρινας και 2 στο Δήμο Αμυνταίου. 
  1. ΈΛΕΓΧΟΙ

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 στα πλαίσια ελέγχων των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19, πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο ελέγχου της Δ/σης Ανάπτυξης της Π.Ε. Κοζάνης έλεγχοι σε επιχειρήσεις στο Δήμο Εορδαίας, όπου διαπιστώθηκε η μη τήρηση των μέτρων προστασίας  σε ένα κατάστημα στο οποίο επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.