Σχεδιάστε τον κήπο των ονείρων σας – Τι πρέπει να θυμάστε;



Ο κήπος είναι ένα μέρος που δεν μπορεί να προσδιοριστεί μονόπλευρα. Ο κάθε ιδιοκτήτης ή χρήστης θα έχει διαφορετικές ανάγκες και προσδοκίες για αυτόν τον χώρο. Ενώ ορισμένα μέλη της οικογένειας θα θέλουν να τον έχουν ως μια γωνιά χαλάρωσης, κάποια άλλα μπορεί να θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν για την καλλιέργεια λαχανικών, φρούτων ή άλλων φυτών. Μήπως είναι δυνατόν να συνδυαστούν όλα αυτά μαζί; Φυσικά και γίνεται. Ωστόσο, πρέπει κατ’ αρχάς να καθοριστούν οι ανάγκες των μελών της οικογενείας.

Για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον κήπο των ονείρων σας πρέπει να επενδύσετε σε ταιριαστά, υψηλής ποιότητας έπιπλα κήπου. Χάρη σε αυτά, όχι μόνο θα επιπλώσετε μια βεράντα ή ένα κιόσκι, αλλά επίσης τα σοκάκια και τις απομονωμένες γωνιές του κήπου. Δείτε τις διαθέσιμες δυνατότητες.

Πως γίνεται ο σχεδιασμός του κήπου;

Το πρώτο βήμα είναι η οπτικοποίηση. Σχεδιάστε το κτήμα σας σε ένα χαρτί, στην αντίστοιχη κλίμακα, και εισάγετε εκεί τα μεμονωμένα κτίρια ή εγκαταστάσεις (π.χ. γκαράζ, κιόσκι κ.λπ.). Μην ξεχάσετε τα μονοπάτια ή τα πλακόστρωτα που οδηγούν σε αυτά τα σημεία από την βεράντα ή από την πόρτα του μπαλκονιού. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές για κινητά ή για υπολογιστές, οι οποίες διατίθενται δωρεάν στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια, διευθετήστε τις εγκαταστάσεις επάνω στο σχέδιό σας. Δεν ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό με τρόπο κομψό και βολικό για τους χρήστες; Χρησιμοποιήστε τις διαθέσιμες εμπνεύσεις και διαρρυθμίσεις διαφόρων σχεδιαστών, οι οποίες παρουσιάζονται σε διαδικτυακές πύλες, σε εφημερίδες ή σε απεικονίσεις παραγωγών. Είναι πράγματι απλό και θα βρείτε όλα τα έπιπλα εξωτερικού χώρου σε ένα επαγγελματικά εφοδιασμένο κατάστημα.

Ταιριάξτε τα έπιπλα κήπου σας με την βοήθεια της VidaXL

Ποια έπιπλα κήπου είναι απαραίτητα για την κατασκευή ενός ονειρεμένου μέρους; Όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, μπορεί να σας φανούν χρήσιμα:

  • πάγκοι,
  • πέτρινα τραπέζια με ταιριαστά καθίσματα,
  • γωνιακά σετ καναπέδων και πολυθρόνες,
  • τραπεζάκια για καφέ,
  • καρέκλες κήπου,
  • ξαπλώστρες,
  • τραπέζια κήπου.

Ολα τα προαναφερθέντα στοιχεία εξοπλισμού είναι διαθέσιμα τόσο σε παραδοσιακές όσο και σε πιο μοντέρνες εκδόσεις. Διαφέρουν σε χρώμα, σχήμα, στυλ φινιρίσματος και μέγεθος. Επομένως, κανείς δεν θα πρεπε να έχει πρόβλημα να βρει αυτό που ψάχνει.

Γιατί η VidaXL; Επειδή είναι όχι μόνο διανομέας αλλά και κατασκευαστής υψηλής ποιότητας επίπλων κήπου και βεράντας. Η προσφορά της περιλαμβάνει όλα όσα ενδέχεται να χρειαστούν ή να αναμένουν οι χρήστες. Δεν διαθέτουν όμως μόνο την δική τους συλλογή, με το δικό τους λογότυπο, αλλά και έπιπλα από γνωστές μάρκες παγκόσμιας κλάσης. Χάρη σ’ αυτό, οι πελάτες λαμβάνουν την εγγύηση πως χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του καταστήματος, συνεργάζονται με επαγγελματίες και έχουν να κάνουν με αξιόπιστο εξοπλισμό της υψηλότερης φινέτσας.

Να θυμάστε ότι τα έπιπλα βεράντας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στον κήπο. Πως θα περιορίσετε όμως τις επιβλαβείς καιρικές συνθήκες; Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν διάφοροι τύποι στεγάστρων ή κιοσκιών. Οι ιδέες είναι πάμπολλες. Δείτε τις δημοφιλέστερες εμπνεύσεις και προσθέστε σε αυτές το δικό σας όραμα ή σχεδιασμό, ώστε να δημιουργήσετε ένα μέρος κατάλληλο για εσάς, την οικογένεια και τους καλεσμένους σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.