Βίντεο: Νοσταλγία και πολύ όμορφες εικόνες στη διαδικτυακή παρουσίαση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Καστοριά



Φωταγωγήθηκε πριν από λίγο το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Καστοριά, στην πλατεία Ομονοίας, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου “8με8”, που φέτος θα τη ζήσουμε όλοι μας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Η ολιγόλεπτη διαδικτυακή παρουσίαση, που οργάνωσε ο Δήμος Καστοριάς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει, περιελάμβανε εικόνες της Καστοριάς, που υπομονετικά αναμένει την άρση των περιοριστικών μέτρων, τις μοναδικές και αξέχαστες στιγμές των περυσινών φαντασμαγορικών εκδηλώσεων, που είχαν τεράστια απήχηση και συμμετοχή, το μήνυμα και τις ευχές του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη και φυσικά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που λόγω των περιοριστικών μέτρων έγινε χωρίς την παρουσία κοινού, αλλά με εντυπωσιακές λήψεις, μεταφέροντας ένα φωτεινό, αισιόδοξο, εορταστικό κλίμα σε κάθε σπίτι.

“Λίγες αλλά πολύ δυνατές εικόνες, σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο με στόχο να τονώσουμε τη διάθεση των πολιτών, κάτι που έχουμε όλοι μας ανάγκη περισσότερο από ποτέ”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος τόνισε τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική αρχή για να βρίσκεται πάντοτε και σε κάθε περίσταση δίπλα σε όλους τους δημότες.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού & Διεθνών Σχέσεων, Χρήστος Μουρατίδης, σημείωσε ότι “για το φετινό εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί πολλές δράσεις, με ενδιαφέρουσα θεματολογία για μικρούς και μεγάλους, η πλειονότητα των οποίων θα πραγματοποιηθεί αναγκαστικά εξ αποστάσεως κι εφόσον το επιτρέψουν νεότερες κυβερνητικές αποφάσεις θα αναπροσαρμόζονται και θα ανακοινώνονται σύμφωνα με τα δεδομένα που θα υπάρχουν”.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.