Βγήκαν τα λύματα στο δρόμο στη ΖΕΠ Κοζάνης από τις βουλωμένες αποχετεύσεις – Καταγγελία αναγνώστη – Δείτε φωτογραφίες

Από αναγνώστη του KOZANILIFE.GR:

«Βρωμάει όλη η ΖΕΠ από τις βουλωμένες αποχετεύσεις. Κρατάει χρόνια αυτή η απαράδεκτη κατάσταση και κανένας δεν είναι ικανός από τούς αρμόδιους του δήμου να δώσει λύση στο πρόβλημα εδώ και δεκατρία χρόνια. Έχουν από εχθές το απόγευμα που βγαίνουν τα λύματα στο δρόμο, προσπαθώ να επικοινωνήσω με την ΔΕΥΑΚ αλλά δεν σηκώνει το τηλέφωνο κανένας έχουν τηλεφωνητή».

 

 

 

 

4 σχόλια στο άρθρο “Βγήκαν τα λύματα στο δρόμο στη ΖΕΠ Κοζάνης από τις βουλωμένες αποχετεύσεις – Καταγγελία αναγνώστη – Δείτε φωτογραφίες

  1. Αγαπητέ φίλε,
    Μάλλον είσαι γείτονας. Σου γνωστοποιώ ότι στις 8/8/20 έγινε αυτοψία στο συγκεκριμένη περιοχή από το τμήμα υγειονομικού & διαπιστώθηκε έντονη δυσοσμία. Αναμένω απαντήσεις για τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες που προέβησαν σαν υπηρεσία.
    Αν δεν βγεί άκρη, οι επόμενες ενέργειες μάλλον θα είναι με τη βοήθεια εισαγγελέα.

  2. Ο Δήμος είναι απών από παντού.Τοσα χρόνια δεν έχει κάνει τίποτε για τα πλακόστρωτα.Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.