Γιορτάστηκε στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία

Με το μήνυμα «όλοι διαφορετικοί… όλοι ίσοι μπροστά στη μουσική» γιορτάστηκε στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία. Με δεδομένη την αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων και την διαδικτυακή πραγματοποίηση των μαθημάτων, οι καθηγητές της παράλληλης στήριξης του σχολείου κα Χρυσάνθη Λάγγα και κος Καφτεράνης Ευάγγελος προετοίμασαν και παρουσίασαν διαδικτυακά στους μαθητές μία όμορφη εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών σχετικά με την αναπηρία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν στους μαθητές διάφορες απλές και σύνθετες διαστάσεις του θέματος και ακολούθησε συζήτηση πάνω σε ερωτήματα που προέκυψαν.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας συγχαίρει θερμά τους καθηγητές της παράλληλης στήριξης κα Χρυσάνθη Λάγγα και κο Ευάγγελο Καφτεράνη για την πρωτοβουλία, την προετοιμασία και τη διαδικτυακή πραγματοποίηση της εκδήλωσης και εύχεται σε όλους το μήνυμα της διαφορετικότητας και ισότητας όλων των ανθρώπων να αποτελεί πυξίδα για τη ζωή τους.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.