Γιορτάστηκε στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία



Με το μήνυμα «όλοι διαφορετικοί… όλοι ίσοι μπροστά στη μουσική» γιορτάστηκε στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία. Με δεδομένη την αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων και την διαδικτυακή πραγματοποίηση των μαθημάτων, οι καθηγητές της παράλληλης στήριξης του σχολείου κα Χρυσάνθη Λάγγα και κος Καφτεράνης Ευάγγελος προετοίμασαν και παρουσίασαν διαδικτυακά στους μαθητές μία όμορφη εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών σχετικά με την αναπηρία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν στους μαθητές διάφορες απλές και σύνθετες διαστάσεις του θέματος και ακολούθησε συζήτηση πάνω σε ερωτήματα που προέκυψαν.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας συγχαίρει θερμά τους καθηγητές της παράλληλης στήριξης κα Χρυσάνθη Λάγγα και κο Ευάγγελο Καφτεράνη για την πρωτοβουλία, την προετοιμασία και τη διαδικτυακή πραγματοποίηση της εκδήλωσης και εύχεται σε όλους το μήνυμα της διαφορετικότητας και ισότητας όλων των ανθρώπων να αποτελεί πυξίδα για τη ζωή τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.