Χωρίς ρεύμα όλο το Δυτικό κομμάτι της Κοζάνης – Βραχυκύκλωμα σε καλώδιο της ΔΕΗ



Χωρίς ρεύμα έμεινε όλο το Δυτικό κομμάτι της Κοζάνης το πρωί της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου από βλάβη σε καλώδιο μέσης τάσης σε κολώνα της Δ.Ε.Η.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, λίγο μετά τις 10:00 εκδηλώθηκε βραχυκύκλωμα λόγω της κακοκαιρίας σε καλώδιο κολώνας της ΔΕΗ όπου είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει μεγάλο τμήμα τη πόλης χωρίς ρεύμα.

Πιο συγκεκριμένα, οι περιοχές που έμειναν χωρίς ρεύμα, αφορούν από την περιοχή του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης έως και την περιοχή της οδού Φον Κοζάνη στο κέντρο της πόλης.

Η βλάβη εντοπίστηκε άμεσα από τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ, όπου έσπευσαν άμεσα στο σημείο, απομονώθηκε το δίκτυο και σταδιακά γίνεται η επανατροφοδότηση ρεύματος.

Λίγο πριν, πολίτης ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης για σπινθηρισμό σε καλώδιο στην περιοχή του Αγίου Νικάνορα, στο δάσος πάνω από το υπαίθριο θεατράκι, όπου και έσπευσαν άμεσα δυο πυροσβεστικά οχήματα και η Αστυνομία Κοζάνης, χωρίς όμως να χρειαστεί η συμβολή τους.

Στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης η βλάβη έχει αποκατασταθεί και έχει γίνει η επανατροφοδότηση ρεύματος, ενώ μέσα στις επόμενες τρεις ώρες αναμένεται να αποκατασταθεί η βλάβη και στις περιοχές του Αγίου Νικάνορα και Αλιόστρατας, που παραμένουν χωρίς ρεύμα μέχρι και αυτή την ώρα.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.