Η ημερήσια ενημέρωση της Συντονιστικής Επιτροπής της Π.Ε. Κοζάνης για τα κρούσματα κορονοϊού και τους ελέγχους



Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει τα παρακάτω:

  1. ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Π.Ε. Κοζάνης την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 έχουν ως εξής:

    • Συνολικά βρέθηκαν 33 κρούσματα, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης,  9 στο Δήμο Εορδαίας, 6 στο Δήμο Σερβίων, 2 στο Δήμο Βελβεντού και 7 στο Δήμο Βοΐου. 

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ.,

    • στην Π.Ε. Γρεβενών συνολικά βρέθηκαν 11 κρούσματα, εκ των οποίων 10 στο Δήμο Γρεβενών και 1 στο Δήμο Δεσκάτης.  
    • στην Π.Ε. Καστοριάς συνολικά βρέθηκαν 10 κρούσματα, εκ των οποίων 8 στο Δήμο Καστοριάς και 2 στο Δήμο Άργους Ορεστικού.  
    • στην Π.Ε. Φλώρινας συνολικά βρέθηκαν 46 κρούσματα, εκ των οποίων 41 στο Δήμο Φλώρινας και 5 στο Δήμο Αμυνταίου. 
  1. ΈΛΕΓΧΟΙ  

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 στα πλαίσια ελέγχων των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19, πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο ελέγχου της Δ/σης  Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κοζάνης έλεγχοι  σε 9 επιχειρήσεις Υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Δήμο  Κοζάνης και στο Δήμο Εορδαίας,, όπου διαπιστώθηκε η τήρηση των μέτρων προστασίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.