Από κορονοϊό πέθανε ο άνδρας της άτυχης λεχώνας στην Κατερίνη που είχε χάσει τη ζωή της μετά τη γέννα – Ορφανό και από τους δύο γονείς το μωράκι



Από το πρωί που έγινε γνωστό ότι πέθανε και ο μπαμπάς του παιδιού στην Κατερίνη, ράγισαν καρδιές…

Αργότερα, έγινε γνωστό, ότι ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ, νικημένος από τον κορονοϊό!

Ο 38χρονος, όπως λέει η οικογένειά του είχε ανεβάσει πυρετό, παρουσίασε δύσπνοια και χωρίς να προλάβει καν να νοσηλευτεί, “έφυγε” μέσα σε μια μέρα.

“Είναι μια τραγική ιστορία, δυστυχώς η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά αυτή την οικογένεια, με ένα δυσάρεστο γεγονός, όπως είναι αυτό της απώλειας του νεαρού Γιάννη. Αυτού του νεαρού πατέρα ο οποίος πριν από έναν χρόνο σχεδόν μας ανέθεσε την υπόθεση του άδικου θανάτου της νεαρής γυναίκας του, της 29χρονης η οποία απεβίωσε μετά τη γέννα του πρώτου τους παιδιού, διότι της είχε χορηγηθεί μια αντιβίωση στην οποία ήταν αλλεργική”.

Δείτε το βίντεο του LiveNews:

 

 

Η 29χρονη Άννα είχε γεννήσει στο Νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική, όπως είχαν καταγγείλει οι συγγενείς της. Ο 38χρονος πατέρας μεγάλωνε μόνος του το κοριτσάκι τους που ήταν όλη του η ζωή.

Οι συγγενείς της 29χρονης και του 38χρονου βυθίζονται για δεύτερη φορά στο πένθος μέσα σε ένα χρόνο, με την φροντίδα της 1 έτους κόρη τους να είναι για αυτούς η προτεραιότητα.

Το παιδάκι βρίσκεται με την οικογένεια του πατέρα. Οι γονείς του είναι νέοι, είναι άνθρωποι που δεν είναι προχωρημένης ηλικίας. Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα τα οποία φροντίζουν και συνεπικουρούν το παιδάκι.

Η πόλη της Κατερίνης έχει βυθιστεί στη θλίψη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγικότητα της μοίρας, αφού ο 38χρονος πέθανε ακριβώς ένα χρόνο μετά το θάνατο της συζύγου. Μια οικογενειακή τραγωδία που αφήνει ορφανό ένα μωράκι και από τους δύο γονείς, μέσα σε μόλις ένα χρόνο…

Από το newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.