Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο σφουγγάρι για την καθαριότητα στο σπίτι



 

«Στο σπίτι οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ». Για να είστε πάντα ετοιμοπόλεμοι όποια μέρα και ώρα να είναι, χρειάζεται να είστε εφοδιασμένοι με ορισμένα προϊόντα που θα σας βοηθούν στην καλύτερη και πιο γρήγορη καθαριότητα. 

Μην παραμελείτε να επιλέξετε το σωστό σφουγγάρι

Καλά ακούσατε! Άλλο σφουγγάρι είναι ειδικό για το αυτοκίνητο, άλλο για τα πιάτα και άλλο για το μπάνιο. Στην μεγάλη ποικιλία του e-shop 1 Services θα βρείτε σφουγγάρια αυτοκινήτων και σφουγγάρια καθαρισμού μπάνιου με ειδική σύνθεση.

Για το τρίψιμο της μπανιέρας και του νιπτήρα μπάνιου δεν έχετε να επιλέξετε κάτι άλλο, εκτός από τα σφουγγάρια με την σκληρή επιφάνεια που αφαιρούν κάθε σκουριά και βρωμιά. Πρόκειται για τα ίδια σφουγγάρια που χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση νεκρών κυττάρων του δέρματος. Σε διαστάσεις : 14 x 5 x 9 εκ. Αγορά από εδώ.

Για το αυτοκίνητο

Το υδρόφιλο σφουγγάρι είναι το κατάλληλο για να πλύνετε το αυτοκίνητό σας, χωρίς να το γρατζουνίσετε. Είναι μαλακό και καθαρίζει με μία κίνηση όλους τους ρύπους. Γρηγορότερα από τα συνηθισμένα σφουγγάρια με μεγαλύτερη απορρόφηση υγρών. 

Για τα τζάμια

Για τα τζάμια από την άλλη θα χρειαστείτε πανιά με μικροΐνες και όχι σφουγγάρια. Μπορείτε να βρείτε αυτό που θα σας εξυπηρετήσει από την μεγάλη ποικιλία του 1Services.

Φυσικά οικιακό εξοπλισμό όπως κάδοι απορριμμάτων κουζίνας, σφουγγαρίστρες και επαγγελματικά μηχανήματα πλυσίματος θα τα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές και με άμεση αποστολή στην πόρτα σας σε 48 ώρες.

Θέλετε να βρείτε κι άλλα; Κλικ στο e-shop!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.