Black Friday στο πολυκατάστημα Δραγατσίκας με εκπτώσεις έως 50% – Κάντε τις ηλεκτρονικές σας αγορές



Black Friday στο πολυκατάστημα ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑΣ!

Μας αξίζει περισσότερη άνεση & ποιότητα! Μένουμε σπίτι και το απολαμβάνουμε:

Πανέμορφα νυχτικά και πρακτικά από 100% βαμβάκι για να το φορέσετε και να ευχαριστιέστε όλες τις ώρες στο σπίτι!..
Δείτε περισσότερα

 

 

Πυτζάμες Γυναικείες σετ με μακρύ μανίκι και μακρύ καρό παντελόνι XMY. Πανέμορφο & πρακτικό Homewear για ώρες μέσα στο σπίτι. Το ύφασμά του είναι από αγνό 100% βαμβάκι!
Δείτε περισσότερα

 

 

Νέα συλλογή με Χριστουγεννιάτικα τραπεζομάντηλα, ράνερς, κουρτίνες και μαξιλάρια της σειράς Delta HOME για να ντύσετε πανέμορφα και οικονομικά το σπίτι σας τις γιορτινές ημέρες! 
Δείτε περισσότερα

 

 

Κουβέρτα Chenille της σειράς Premium του οίκου Greenwich Polo Club. Έχει ιδιαίτερα απαλή υφή και μεγάλη αντοχή. Προσφέρεται σε διάσταση 220εκ X 240εκ. Επιλέξτε Greenwich Polo Club για να απολαύσετε ποιότητα, στυλ και πολυτέλεια. 100% Chenille!
Δείτε περισσότερα

 

 

Νέα σειρά ZERO FEEL της Sloggi. Απόλυτα μαλακό ύφασμα, ελαστικό προς όλες τις πλευρές αποκλειστικά για τα Sloggi. Χωρίς ραφές χάρη στην ειδική τεχνολογία dotprinting. Δεν πιέζει το σώμα, δεν αφήνει σημάδια και είναι αόρατο κάτω από τα ρούχα.
Δείτε περισσότερα

 

 

Sloggi Men Ανδρικό Μπόξερ 2 τεμάχια Avenue Hipster. Μια σειρά με απαλές ραφές και πιο φαρδύ μοντέρνο λάστιχο στο χρώμα του μποξερ. Άνεση και εφαρμογή σε κάθε περίσταση. Συνδυασμός βαμβακιού με Lycra. Είναι πάντα στη μόδα και διατηρεί τα στοιχεία που το κάνουν άνετο και ανθεκτικό.
Δείτε περισσότερα

 

 

Γυναικείο σουτιέν Triumph Beauty-Full Essential WDP στράπλες με 3D μπανέλα και ήπια ενίσχυση! Από την σύγχρονη διαχρονική σειρά Beauty-Full με μαλακές ενισχύσεις και πρωτοποριακή τεχνολογία που προσφέρει άνεση ενώ διαμορφώνει όμορφα το μπούστο. 
Δείτε περισσότερα

 

 

Η νέα αυτή σειρά της Triumph αποτελεί το must των εσωρούχων σας. Spacer Cups με πολύ ελαφρύ ύφασμα που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει και χαρίζουν απόλυτη άνεση. Αίσθηση σαν δεύτερο δέρμα με απαλό και μαλακό ύφασμα χωρίς ραφές. Σουτιέν με cups που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει και χαρίζουν απόλυτη άνεση. 
Δείτε περισσότερα

 

Για τα είδη ένδυσης για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί μπείτε στο dragatsikas.gr και για τα είδη σπιτιού στο ikia.shop 

Facebook: Δραγατσίκας
Instagram: e.dragatsikas
Twitter: e-dragatsikas

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.