Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του ΠΜΣ «Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον – M.S.c EN.I.EN»

Στο πλαίσιο του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών των Τμημάτων Χημικών Μηχανικών, Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τίτλο, «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ENERGY INVESTMENTS AND ENVIRONMENT- M.Sc. EN.I.EN» (ΠΜΣ Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον – Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (uowm.gr) ),διοργανώνονται μία σειρά παράλληλων διαδικτυακών εκδηλώσεων, στις 27-28 και 29 Νοεμβρίου 2020. Αναλυτικότερα, οι προγραμματισμένες δραστηριότητες είναι οι παρακάτω:

 

Παρασκευή 27-11-2020 και ώρα 17.45 

Διάλεξη : «A.Π.E. Αξιολόγηση κοινωνικών-οικονομικών επιπτώσεων στη χώρα μας».

Ομιλητής : Tουρκολιάς Χρήστος 

Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας

Μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 

 

Σάββατο 28 – 11-2020 και ώρα 12.00 

Παρουσίαση οργάνωσης μονάδας διαχείρισης βιομάζας.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας-Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

 

Σάββατο 28-11-2020 και ώρα 18.00 

Ημερίδα με θέμα «Εξοικονομώ – κατ’ οίκον -2020» σε συνεργασία με το Δήμο Βοΐου. Κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να παρακολουθήσει την ημερίδα, μεταβαίνοντας στο κανάλι του Π.Μ.Σ. στο YouTube (Enien Channel).

 

Κυριακή 29 -11-2020 και ώρα 17.00 

Έναρξη εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής μέσα από το κανάλι του Π.Μ.Σ. στο YouTube. Εγγραφείτε στο Enien Channel .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.